Serbiska/kroatiska/bosniska B

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
30 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Serbiska/kroatiska/bosniska B

Kursen syftar till att i förhållande till baskursen Serbiska/kroatiska/bosniska II ge ökad praktisk språkfärdighet samt ökade kunskaper om språket och litteraturen på serbiska/kroatiska/bosniska.Du får möjlighet att omsätta dina grammatiska kunskaper i praktiken genom konversationsövningar, textläsning och kreativa skrivuppgifter. Du kommer också att kunna förkovra dig i litteraturhistoria genom teoretiska verk som väver samman språkområdets politiska historia med viktiga litterära figurer och deras romankonst. Genom textläsning kommer du i kontakt med både skön- och facklitteratur skriven på serbiska, kroatiska, bosniska. Du utökar väsentligt ditt ordförråd och blir säkrare i din muntliga såväl som skriftliga språkfärdighet.

Distanskursens upplägg: Kursen är helt nätbaserad. Du arbetar individuellt men med undervisning via internet 1-2 gånger i veckan. Programvara och delar av kursmaterialet kommer att finnas tillgängligt via internet. Examination sker genom tentamen och inlämningsuppgifter.

Förkunskaper

Minst 22,5 hp från Serbiska/kroatiska/bosniska I och II

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Serbiska/kroatiska/bosniska B

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön