Santa Monica College (SMC) i Kalifornien har i många år tagit emot flest svenskar av alla skolor i hela USA. Det är inte så konstigt. Ett av skälen är naturligtvis det fantastiska och svårslagna läget i världsberömda stadsdelen Santa Monica, Los Angeles. Dessutom erbjuder Santa Monica College ett stort urval av spännande kurser till bra priser. Som om inte det var nog kan du som student på Santa Monica College ofta fortsätta dina studier på universitet i Kalifornien, bland annat UCLA.

Skolan har cirka 30 000 studenter varav 3000 är internationella. Inom campusområdet hittar du caféer, bibliotek, bokhandel, fitnesscenter samt en pool. SMC har cirka 70 olika studentklubbar och för dig som är sportintresserad kan du utöva olika aktiviteter som basket, fotboll, tennis, friidrott, simning, volleyboll och vattenpolo.

Du kan välja att antingen läsa fristående kurser under en till två terminer eller ett helt program på två år. Skolan erbjuder kurser inom en mängd olika områden som Business, Computer Science, Cosmetology, Fashion, Graphic Design, Interior Design, Journalism och Media.

SMC är ett så kallat community college, och detta innebär att du kan läsa de två första åren på den Bachelor's degree här. Santa Monica College har avtala med bland annat CSU Long Beach och UCLA där du efter dina två år på SMC kan fortsätta dina studier. Många Amerikanska studenter inleder sina studier på ett Community College där man får en mycket bra utbildning för en bråkdel av pengarna än om man läser på ett universitet alla fyra åren.


Visa alla utbildningar med Santa Monica College

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Santa Monica College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Santa Monica College



Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 12 recensioner

Hanna A

Business Marketing är mitt major och utöver det så valde jag till en psykologiklass samt två yogaklasser on ground varje vecka. Business kurserna har varit Principles of Marketing, Introduction to Digital Marketing och Introduction to Business

Emma B

Santa Monica College är ett fantastiskt roligt och härligt college. Alla kurser är mycket bra och lärorika

Alice F

Skolan är inte like ambitiös som jag förväntade mig och att det är många som inte tar sina klasser seriöst drar ner på det lite men annars så är det fantastiskt och lärarna är riktigt bra. All hjälp från Blueberry har verkligen varit guld och har så mycket att tacka för :)

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 12 recensioner
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Santa Monica College , fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön