• Video
  • Bilder

Met Film School - Blueberry world wide

Ealing Studios
W5 5EP London
Storbritannien
Visa på karta

Utbildarens hemsida

Nyheter från utbildaren
Supererbjudande på Diploma Fast Tracks på Hove College

Hove College i Brighton i England erbjuder nu ett mycket förmånligt pris på sina Fast Track Diplomas. Nästa termin startar 20 februari 2017 och slutar 30 juni 2017. Normalpris för dessa diplom är £7,975, söker du ett av dessa med oss betalar du endast £5,975. Diplomen som innefattas av detta erbjudande är:

Vi informerar om utlandsstudier på Linköpings Universitet 7 december!

Vi på Blueberry hjälper varje år ett stort antal studenter från Linköpings Universitet att studera utomlands. Onsdagen 7 december kommer vi till Linköping igen!

- Först håller vi en lunchföreläsning om utlandsstudier för studenter på Msektionen på Linköpings Universitet.

Plats: C4

Tid: 12.15-13.00

- Efter lunchföreläsningen kan studenter från samtliga fakulteter ställa frågor och ha individuella studierådgivningar med våra experter. Boka in din egen studierådgivning genom att höra av dig till isabelle@blueberry.nu.

Plats: SG1 i C-huset.

Tid: 13.30-17.00

Varmt välkomna!

Nyhet! Förmånligt stipendium på Macquarie University

Macquarie University i Sydney erbjuder ett nytt stipendium för europeiska studenter som ansöker till något av skolans program på kandidat- eller masternivå med start 2017. Förutom 5000 AUD i rabatt per år på skolans terminsavgifter får du även 5000 AUD på plats när du kommer till Australien. Skicka in din ansökan nu så gör skolan en samlad bedömning av din profil där betyg är en del. Som svensk student har du stor chans att få stipendiet så ta chansen! Hör av dig till steven@blueberry.nu om du vill ta del av det här ovanligt förmånliga erbjudandet!

Fråga SYV