• Video
  • Bilder

Martin - Blueberry world wide

Level 4, 119 Charlotte Street
QLD 4000 Brisbane
Australien
Visa på karta

Utbildarens hemsida

Beställ mer information

Det är helt gratis och på inget sätt bindande
Nyheter från utbildaren
University of Auckland från Nya Zeeland kommer hit 7 november!

University of Auckland i Nya Zeeland är en av höstens stora nyheter hos Blueberry! Vill du studera utomlands på ett av Nya Zeelands högst rankade universitet och samtidigt ha häpnadsväckande natur, stränder och hav runt hörnet så är det här rätt val!

Vedika Taunk, International Manager på University of Auckland, kommer till Blueberrys kontor 7 november kl. 14.00 för att träffa dig som vill veta mer om universitetet!

Du anmäler dig till träffen direkt till Blueberrys Christine Elias på christine@blueberry.nu

Unik kombinerad gruppresa & språkresa till Korea!

Meari Travel och Blueberry World Wide presenterar ett unikt samarbete där vi kombinerar en gruppresa med en språkresa.

Upplev det som gör Sydkorea så vackert och spännande, mötet mellan det traditionella och moderna. Första veckan får du besöka fyra fantastiska städer med intressanta och spännande aktiviteter så som att leva som munk för en dag. Lämna den tekniska världen för att fokusera på tystnad och inre harmoni. Laga bibimbap i maträttens födelseort, se de mäktiga religiösa underverken som upptagits på UNESCOs världsarvs lista. Besöka museum för att förstå Sydkoreas historia, besöka marknader för shopping och mat. Vi besöker ett koreanskt universitet, och för dem som är intresserad av K-pop finns det möjlighet att besöka butiker, caféer och områden som är knutna till intresset, vi hinner till och med att stanna och bada vid en av Koreas mest berömda stränder.

Under din andra vecka kommer du få chans att lära dig mer av den koreanska kulturen och språket genom en veckas språkkurs på språkskolan Lexis Korea! Om du redan har pluggat koreanska sedan tidigare kommer du få chansen att lära dig mer och om du är nybörjare är det perfekta tillfället lära dig! Lektionerna är måndag till fredag mellan klockan 9:00 till 15:30 med lunchpaus mellan 12:15 till 13:15. Kvällarna är fria för att upptäcka fantastiska Seoul – the soul of Asia!

Pris: 19 500:-

Datum: 11 till 24 Juni 2017 (datumet kan ändras)

Har du frågor eller vill anmäla dig, kontakta vår Asien-expert Maria Berthelius på maria@blueberry.nu

Rabatt på Genki JACS i Japan

Språkskolan Genki JACS i Japan erbjuder en rabatt på 500 kr per studievecka under december månad. Kontakta Erik på erik@blueberry.nu för mer information!

Fråga SYV