• Video
  • Bilder

Monash University - Blueberry world wide

46150, Bandar Sunway, Petaling Jaya
Kuala lumpur
Malaysia
Visa på karta

Utbildarens hemsida

Beställ mer information

Det är helt gratis och på inget sätt bindande
Nyheter från utbildaren
JMC Academy kommer till Stockholm 19-21 oktober!

19-21 oktober kommer Peter Gainey från JMC Academy till Stockholm. Peter är Director of International Services och kan svara på alla dina frågor om att studera Entertainment (bland annat film, tv, animation, musikproduktion) i Australien.

Vill du boka in ett möte med JMC Academy, maila isabelle@blueberry.nu så berättar hon mer och bokar in en tid. Varmt välkommen!

Nytt stipendium! Få 2 terminer gratis på JMC Academy i Australien!

JMC Academy är den perfekta skolan för dig som vill ha en karriär inom Entertainment (exempelvis musik, TV och animation). Skolan finns i Sydney, Melbourne och Brisbane.

Just nu delar de ut 3 stipendier till internationella studenter. Stipendiet innebär att skolan betalar 2 terminer åt dig!

Ansöker du via Blueberry till JMC Academy senast 14 oktober har du chans att få stipendiet. Självklart kan du ansöka efter det datumet också, men utan att kunna få stipendiet.

Hör av dig till isabelle@blueberry.nu så svarar hon på dina frågor om stipendiet och hjälper dig med din ansökan till JMC Academy.

Ingen extra administrativ avgift till Santa Monica & Santa Barbara!

Vi kan nu glatt meddela att du inte längre behöver betala någon extra administrativ avgift till Blueberry för Santa Barbara City College och Santa Monica College! Det är alltså helt kostnadsfritt att ta hjälp av Blueberry.

Sista ansökningsdatum för vårterminen 2017 är 30 oktober.

Fråga SYV