• Video
  • Bilder

Education and Training International - Blueberry College & Universitet

123 Adelaide Tce, East perth
Perth
Australien
Visa på karta

Utbildarens hemsida

Nyheter från utbildaren
10% rabatt på språkkurser i engelska

EC har följande skolor där du kan utnyttja rabatten: New York, Boston, Miami, Los Angeles,San Francisco, Vancouver, Toronto, Montreal (även franska), London, Cambridge, Oxford, Bristol, Brighton, Malta och Cape Town.

EC erbjuder alla som går språkkurs hos dem en rabatt på 10% av kursavgiften på alla deras kurser förutom Individuell undervisning och minigruppskurser. Erbjudandet gäller nybokningar. Rabatten gäller för kursveckor från 1/1 till 24/6 2017. Exempelvis om du går en Intensivkurs i Los Angeles där kursen kostar 44 435 kr så får du 4443 kr i rabatt. Detta belopp får du dra av på de kurspriser vi har på vår hemsida. Vill du hellre dra av det på din inkvartering så går det också bra. Kurserna är studiemedelsberättigade från 3 veckor i England och Malta och från 13 veckor i USA, Kanada och Sydafrika.

Rabatt på språkskolan ECELAS spanskakurser i Argentina & Chile

Sugen på att fly vintern och plugga spanska i Buenos Aires eller Santiago de Chile? Just nu erbjuder språkskolan ECELA 20% rabatt på både kurser och boende som bokas senast 20 januari. För att vara säker på att boka till det rabatterade priset behöver vi ha tagit emot din anmälan och anmälningsavgift senast 19 januari 2017. Kontakta Blueberrys spanjorska Agueda [email protected] för inspiration och mer information.

Fråga SYV