Högskolor & universitet
Språk
Gävleborgs län

1 skola

Utbildningar inom språk på högskola och universitet

På landets högskolor och universitet finns en mängd språk att studera som enskilda kurser eller som del av längre program. Du kan studera från nybörjarnivå upp till forskarnivå. De stora europeiska språken som engelska och spanska är överrepresenterade men det går också att studera mindre språk som tjeckiska och grekiska. Det går också att studera de största asiatiska och afrikanska språken som kinesiska eller arabiska.

För att bli översättare finns översättarprogrammet vid flera lärosäten.

Gävleborgs län 

Hittar du skolor med inriktning språk som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom språk i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de skolor inom språk som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "språk", Ort: “Gävleborgs län”.

Fråga SYV