Bygg och anläggning

Du som gillar att arbeta med händerna kommer att passa på en utbildning inom bygg och anläggning. Inom fältet kan du studera allt från arkitektur och snickeri till ledarskap och bergteknik.

Läs mer

Högskola / universitet i Gävleborgs län inom bygg och anläggning

Result form

Högskola / universitet inom bygg och anläggning i Gävleborgs län: 1 träffar

Skola / Ort Typ
  • Högskola / universitet

Nya artiklar och studiefakta inom Bygg och anläggning

Här får flest jobb efter examen

Här får flest jobb efter examen

Vilket lärosäte du ska satsa på för att säkrast få jobb varierar. Vill du bli psykolog? Plugga i Linköping. Läkare? Då bör du satsa på Karolinska. 

Så får du alla rätt på mattedelen

Så får du alla rätt på mattedelen

Förra resultatet var en besvikelse: 0,4. Nu fräschar Eric Bornestav upp mattekunskaperna inför högskoleprovet. 

Bygg och anläggning i Gävleborgs län

Bygg och anläggningsutbildningar på högskola och universitet

Du kan plugga utbildningar inom bygg och anläggning på högskolor och universitet runtom i landet, bland annat i Göteborg, Luleå, Malmö och Blekinge. Några av de största programmen inom fältet är arkitektprogrammet, högskoleingenjörsprogrammet och civilingenjörsprogrammet.

Gävleborgs län 

Hittar du skolor med inriktning bygg och anläggning som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom bygg och anläggning i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de skolor inom bygg och anläggning som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "bygg och anläggning", Ort: “Gävleborgs län”.

Bygg och anläggning