Information och media

Information och media passar dig som är intresserad av kommunikation i alla former. Du kan exempelvis få en karriär som TV-producent, grafisk designer, bibliotekarie eller journalist.

Läs mer

Högskola / universitet i Gävleborgs län inom information och media

Result form

Högskola / universitet inom information och media i Gävleborgs län: 1 träffar

Skola / Ort Typ
  • Högskola / universitet

Nya artiklar och studiefakta inom Information och media

Synliggör din skola på sociala medier

Synliggör din skola på sociala medier

Med stor del av våra moderna liv i telefonen på sociala medier kan det vara svårt som utbildare att sticka ut i vimlet. Här berättar reklamskolan Berghs hur man gör för att synas på sociala medier.

Här får flest jobb efter examen

Här får flest jobb efter examen

Vilket lärosäte du ska satsa på för att säkrast få jobb varierar. Vill du bli psykolog? Plugga i Linköping. Läkare? Då bör du satsa på Karolinska. 

Information och media i Gävleborgs län

Utbildningar inom information och media på högskola och universitet

De flesta yrken inom området kräver högskoleutbildning och många yrken kräver dessutom talang för exempelvis bildhantering eller skrivande. Enskilda kurser finns på de flesta högskolor från norr till söder. Några av de vanligaste programmen är de treåriga programmen i biblioteksvetenskap, journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap.

Gävleborgs län 

Hittar du skolor med inriktning information och media som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom information och media i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de skolor inom information och media som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "information och media", Ort: “Gävleborgs län”.

Information och media