Information och media

Information och media passar dig som är intresserad av kommunikation i alla former. Du kan exempelvis få en karriär som TV-producent, grafisk designer, bibliotekarie eller journalist.

Läs mer

Högskola / universitet i Gävleborgs län inom information och media

Result form

Högskola / universitet inom information och media i Gävleborgs län: 1 träffar

Skola / Ort Typ
  • Högskola / universitet

Nya artiklar och studiefakta inom Information och media

Hetaste utbildningarna just nu

Hetaste utbildningarna

Totalt tog Antagning.se emot 390 970 anmälningar till höstens program och kurser, en ökning med 2 procent. Populärast är utbildningarna till läkare och jurist.

Bara 13 procent vill till offentlig sektor

Bara 13 procent vill till offentlig sektor

Bara 13 procent av studenterna tror att de kan få ett intressant jobb i offentlig sektor. Samtidigt behövs 225 000 nya medarbetare fram till 2023.

Information och media i Gävleborgs län

Utbildningar inom information och media på högskola och universitet

De flesta yrken inom området kräver högskoleutbildning och många yrken kräver dessutom talang för exempelvis bildhantering eller skrivande. Enskilda kurser finns på de flesta högskolor från norr till söder. Några av de vanligaste programmen är de treåriga programmen i biblioteksvetenskap, journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap.

Gävleborgs län 

Hittar du skolor med inriktning information och media som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom information och media i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de skolor inom information och media som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "information och media", Ort: “Gävleborgs län”.

Information och media