ANNONS:

Dynamic header

  Högskola / universitet i Gävleborgs län inom information och media

  Högskola / universitet inom information och media i Gävleborgs län: 1 träffar

  Skola / Ort Typ
  Högskola / universitet

  Nya artiklar och studiefakta inom Information och media

  Information och media i Gävleborgs län

  Information och media

  Utbildningar inom information och media på högskola och universitet

  De flesta yrken inom området kräver högskoleutbildning och många yrken kräver dessutom talang för exempelvis bildhantering eller skrivande. Enskilda kurser finns på de flesta högskolor från norr till söder. Några av de vanligaste programmen är de treåriga programmen i biblioteksvetenskap, journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap.

  Gävleborgs län 

  Hittar du skolor med inriktning information och media som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom information och media i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

  Om du inte finner de skolor inom information och media som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "information och media", Ort: “Gävleborgs län”.

  Information och media

  Information och media passar dig som är intresserad av kommunikation i alla former. Du kan exempelvis få en karriär som TV-producent, grafisk designer, bibliotekarie eller journalist.

  Läs mer
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS: