ANNONS:

Dynamic header

  Högskola / universitet i Gävleborgs län inom språk

  Högskola / universitet inom språk i Gävleborgs län: 1 träffar

  Skola / Ort Typ
  Högskola / universitet

  Nya artiklar och studiefakta inom Språk

  Språk i Gävleborgs län

  Språk

  Utbildningar inom språk på högskola och universitet

  På landets högskolor och universitet finns en mängd språk att studera som enskilda kurser eller som del av längre program. Du kan studera från nybörjarnivå upp till forskarnivå. De stora europeiska språken som engelska och spanska är överrepresenterade men det går också att studera mindre språk som tjeckiska och grekiska. Det går också att studera de största asiatiska och afrikanska språken som kinesiska eller arabiska.

  För att bli översättare finns översättarprogrammet vid flera lärosäten.

  Gävleborgs län 

  Hittar du skolor med inriktning språk som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom språk i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

  Om du inte finner de skolor inom språk som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "språk", Ort: “Gävleborgs län”.

  Språk

  Att plugga språk passar dig som är nyfiken på andra kulturer och vill ha många alternativ. Möjligheterna sträcker sig över hela världen med jobb som tolk, lärare, reseledare och översättare.

  Läs mer
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS: