ANNONS:

Dynamic header

  Högskola / universitet i Gävleborgs län inom undervisning och idrott

  Högskola / universitet inom undervisning och idrott i Gävleborgs län: 1 träffar

  Skola / Ort Typ
  Högskola / universitet

  Nya artiklar och studiefakta inom Undervisning och idrott

  Undervisning och idrott i Gävleborgs län

  Undervisning och idrott

  Utbildningar inom undervisning och idrott på universitet och högskola

  På högskolan väljer du själv om du vill gå ett program inom pedagogik och idrott eller själv vill sätta ihop fristående kurser till en examen. I jämförelse med andra utbildningsformer är många utbildningar mer allmänna och kan leda till en mängd olika jobb, medan vissa program leder till ett visst yrke. För att få ut en examen inom undervisning och idrott krävs i regel tre års studier för att få en kandidatexamen och 5 år för en magisterexamen.

  Gävleborgs län 

  Hittar du skolor med inriktning undervisning och idrott som intresserar dig i Gävleborgs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Gävleborgs län" eller besöka myndighetssidor för Gävleborgs län. Tänker du pendla till och från skolor inom undervisning och idrott i Gävleborgs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

  Om du inte finner de skolor inom undervisning och idrott som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet", Intresse: "undervisning och idrott", Ort: “Gävleborgs län”.

  Undervisning och idrott

  Vill du ha ett av världens viktigaste jobb? Utbilda dig till lärare, fritidspedagog, idrottscoach eller personlig tränare och du går till jobbet för att utveckla andra människor – varje dag.

  Läs mer
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS: