Japanska

Att plugga japanska passar dig som vill arbeta med företag och myndigheter där japanska språket är efterfrågat. Kanske vill du jobba som tolk, inköpare eller översättare?

Läs mer

Kurser i Göteborg inom japanska

Result form

Kurser inom japanska i Göteborg: 2 träffar

Skola / Ort Typ
  • Kurser
  • Kurser

Nya artiklar och studiefakta inom Japanska

Så bygger du ditt varumärke medan du pluggar

Bygg ditt varumärke medan du pluggar

Att engagera sig i det man brinner för och dela med sig av sin kunskap till andra. Det är två hörnstenar i byggandet av ditt personliga varumärke menar Sara Rywe.

De får arbetsgivare att dejta studenter

De får arbetsgivare att dejta studenter

Att komma ut på arbetsmarknaden kan vara ett bryskt uppvaknande för många. Erik Sturesson och David Schofield har därför skapat Student Node, en digital plattform som ska minska avståndet. 

Japanska i Göteborg

Japanska

Längd, takt och eventuell kostnad för utbildningar inom japanska kan variera inom kategorin "kurser". Du hittar mycket information om skolor i Göteborg med inriktning japanska på utbildningsanordnarnas egna sidor här på Allastudier.se. Du finner ytterligare information om "kurser" på vår avdelning studiefakta. Har du frågor som berör skolor kategoriserade som "kurser" kan du ställa dem i vårt forum där våra experter svarar.

Göteborg 

Hittar du skolor med inriktning japanska som intresserar dig i Göteborg? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Göteborg" eller besöka myndighetssidor för Göteborg. Tänker du pendla till och från skolor inom japanska i Göteborg bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de skolor inom japanska som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kurser", Intresse: "japanska", Ort: “Göteborg”.

Japanska