Data och IT

Lockar jobb som webbdesigner, spelutvecklare, eller programmerare? Intresserad av teknik och ett jobb som utvecklas snabbt? En IT-utbildning öppnar många vägar.

Läs mer

Yrkeshögskola i Kronobergs län inom data och it

Result form

Yrkeshögskola inom data och it i Kronobergs län: 1 träffar

Skola / Ort Typ
  • Yrkeshögskola

Nya artiklar och studiefakta inom Data och IT

Sommarjobbet ledde till fast tjänst

Sommarjobbet ledde till fast tjänst

Suget efter sommarjobbande studenter har ökat med 30 procent sedan förra året, enligt rekryterare.

Så funkar YH-utbildningar

Så funkar YH-utbildningar

Visste du att varje yrkeshögskoleutbildning som startas gör det på grund av att samhället är i behov av just den kompetensen? I dag finns 1 200 olika yrkeshögskoleutbildningar i Sverige som utbildar personer inom 230 olika yrken.

Data och IT i Kronobergs län

Data och IT

Längd, takt och eventuell kostnad för utbildningar inom data och it kan variera inom kategorin "yrkeshögskola". Du hittar mycket information om skolor i Kronobergs län med inriktning data och it på utbildningsanordnarnas egna sidor här på Allastudier.se. Du finner ytterligare information om "yrkeshögskola" på vår avdelning studiefakta. Har du frågor som berör skolor kategoriserade som "yrkeshögskola" kan du ställa dem i vårt forum där våra experter svarar.

Kronobergs län 

Hittar du skolor med inriktning data och it som intresserar dig i Kronobergs län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Kronobergs län" eller besöka myndighetssidor för Kronobergs län. Tänker du pendla till och från skolor inom data och it i Kronobergs län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de skolor inom data och it som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter skolor kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "yrkeshögskola", Intresse: "data och it", Ort: “Kronobergs län”.

Data och IT