Tips: Sajten med gratisprylar

Foto: Stock Exchange

Är du på jakt efter en pryl men har dåligt med pengar? Surfa in på ilovegratis.se, där kan du hitta den - gratis.

iLoveGratis är en tjänst på nätet, där du på ett enkelt sätt kan bidra till att saker som vanligtvis slängs, istället får komma till nytta någon annanstans. Tjänsten liknar etablerade sajter som Blocket och Eniro, men med en viktig skillnad: istället för att köpa och sälja, så är allt helt gratis!

Gymnasieeleven Khaled Daneshvar fixade hemmet och fick möbler över som han ville skänka bort. Då kläcktes idén om en bra sajt där man kan skänka bort saker. Nu ligger sajten uppe och på bara ett par månader har sajten blivit jättepopulär, framförallt bland studenter.

De tre upphovsmännen Khaled Daneshvar, Vahab Daneshvar och Axel Widegren tog fram sajten som ett led i den miljövänliga våg som sköljer över landet just nu. De vill på detta sätt stoppa den stora mängden föremål och prylar som slängs och återvinna dem istället.

- Efter en liten marknadsundersökning insåg vi att de flesta familjer har hela och fullt fungerande prylar och föremål hemma som de varken behöver eller använder. Istället för att slänga dessa föremål, kan de nu enkelt surfa in på iLoveGratis och skänka bort sakerna till någon som verkligen vill ha dem säger Khaled.

På frågan om vilken pryl som varit mest udda på sajten svarar Khaled:

-En hårklippning, en nachotallrik och någon som ville sjunga gratis.

Det här kan du hitta på ilovegratis.se

Gratisprylar du kan hitta på ilovegratis.se just nu

  • Mikrovågsugn (Stockholm)
  • Roddbåt (Karlstad)
  • Spjälsäng (Stockholm)
  • Akvarium (Stockholm)
Fråga SYV