Amerikanska fotbollscoacher till Stockholm

Foto: Stock X.chng

Intresserad av att kombinera studier och fotboll i USA?  På lördag besöker amerikanska fotbollscoacher Stockholm för att rekrytera unga talanger till fotbollsstipendier på sina universitet.

Lördagen 20 november hålls ett fotbollsevent i Stockholm av Kilroy Education. Då finns två fotbollscoacher från Queens college of Charlotte och North Carolina Wesleyan college till Stockholm på plats för att informera om fotbollsstipendier till universiteten och för att titta på lovande talanger.

Under dagen visar du upp vad du kan i olika träningsmoment och matchspel, du videofilmas och utvärderas av collegecoacherna. Det kommer också hållas föredrag om hur det är att plugga på college och om hur ansökningsprocessen går till

-Att åka till USA och plugga på fotbollsstipendium gör att du kommer undan mycket billigare än andra, Du tävlar för skollaget och får uppleva den seriösa satsningen amerikanska universitet gör på fotboll. Att plugga i USA är framförallt bra för den personliga utvecklingen, du blir duktig i språket och kan få en internationell examen. Det är värt mycket, säger Lars Ternström, ansvarig för fotbollsstipendier på Kilroy Education.

Så går det till

När och var?
Lördagen den 20 november kl 10 -18 på Stadshagens konstgräsplan i Stockholm

Hur?
Träning och matchspel under ledning av utbildade tränare och domare, information om college, videofilmning samt en utvärdering av dina chanser att spela collegefotboll.

Mer info
Kontakta Kilroy Edcuation

Fråga SYV