Letar du efter ditt drömjobb?

Future Stars

Som vi alla känner till kan det vara ruskigt svårt att ens få till en jobbintervju.

Därför har Metrojobb dragit igång Future Stars, ett projekt som ska ge Sveriges studenter en chans att marknadsföra sig och komma i kontakt med företag. Kanske leder det till en intervju och har du riktigt tur kan drömjobbet bli ditt.

Future Stars är Metrojobbs nya koncept för att hjälpa landets studenter att på nya sätt marknadsföra sig mot sina drömarbetsgivare.

Genom ett interaktivt test som består av de olika delarna - personlighet, IQ, företagskunskap och färdigheter – kan du som student visa din talang. Testet tar mindre än tio minuter att göra och i potten finns möjligheter till drömjobb hos Scania, Ericsson eller Trafi kverket. Dessutom kan du vinna fina priser från Future Stars samarbetspartners Apple och Bokus.

Resultatet av testet ger dig bland annat en bild av vilken personlighetstyp du tillhör och vilken typ av jobb som kan passa just dig.

– Självklart ger ett test på tio minuter inte en fullständig bild, men vår intention är att erbjuda Sveriges studenter en möjlighet att marknadsföra sig mot sina
drömarbetsgivare och vi ger de medverkande företagen chansen att hitta de riktiga stjärnorna, säger initiativtagaren Christian Albinsson på Metro.

Fråga SYV