21 jun 2011

Video: 5 pinsamma skolavslutningar

Skolan är äntligen slut! Nu är det dags att... göra bort sig en sista gång.

1) Platt golv.

2) Platt golv # 2

3) Trappa.

4) Matta.

5) Pinsam farbror.

AllaStudier.se
Senast uppdaterad: 21 jun 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2011-06-21

Video: 5 roligaste svaren på de stora livsfrågorna

Filosofi eller teologi? Här hittar du analyserna som inte platsar i kurslitteraturen. Tänk om de haft dödsstraff i Sovjet... Vadå "kan inte hitta skrivaren"? Den står ju här! En spade och en matta. Självklarheter för alla oss som någon gång känt kärlekens rus. Dräkter, stearinljus och ett barn. I den här religionen händer det saker. Förre utbildningsministern? Naken? Vad är oddsen för det?
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-18

Plugga historia på Youtube

Vad kan vara tråkigare än historia, med dammiga kungar och krig? Två lärare försöker ändra på det. En ny sorts historieundervisning har uppstått på Youtube. Med hjälp av omskrivna populära låtar har två amerikanska historielärare gjort ämnet roligt. Självklart har skaparna ”Mrs B” och ”Mr H” också gjort kreativa musikvideor till musiken. Lärarna tar upp ämnen från spridda delar av världshistorien ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-04-12

Video: 5 lärdomar om svensk politik

Du måste inte läsa statsvetenskap för att få kunskaper om politik. Videoklipp är en annan väg till sanningen. "Ja till monarkin och försvaret. Nej till allmän rösträtt." "Ska du ut och jaga? Det tycker jag är lite brackigt. Jag föredrar korpfotboll faktiskt." "Han sittligger i källaren i sina föräldrars radhus, dricker joltcola och spelar WoW." "Jag tycker att borgarna. Bourgeoisin.
Läs mer