09 nov 2011

Video: Extremt studentboende

Tänker du utanför lådan? Eller känns det som att du bor i en? Två designers har lanserat en väldigt ovanlig inredningsidé.

Studenter med skral budget och små boenden behöver möbler som är både billiga och praktiska. Många löser problemet på ett stort varuhus eller en billig loppis.

Här på AllaStudier.se väntar vi på att den tyska designerduon Marcel Krings och Sebastian Mühlhäuser ska få sitt projekt "Casulo" i produktion. Casulo är en låda fylld med allt du kan tänkas behöva till studentrummet: Säng, bord, bokhylla, sittplatser och gott om förvaring. Som du kan se på videon går det att göra om lådan till ett möblerat rum på bara några minuter. Om möblerna är slitstarka - eller bekväma - framgår inte.

Enligt Mail online sitter Krings och Mühlhäuser nu i förhandlingar om att få igång produktion av sin ovanliga inredningslåda.

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 09 nov 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2011-06-21

Video: 5 bästa examinationstalen

Presidenten, klassens pajas eller en professionell komiker? Allvarliga råd eller ren humor? Det finns många sätt att hålla bra tal.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2011-11-07

Video: 5 personer som borde ha gått fordonsprogrammet på gymnasiet

Lyftkran, brandbil och gaffeltruck. Det finns många fordon du kan köra på fel sätt. Väldigt väldigt fel sätt.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2011-11-07

Video: 5 journalister som kanske borde ha pluggat på innan sändning

Hur säger man "Penelope Cruz" egentligen? Här hittar du en grupp journalister som nog önskar att de var bättre förberedda. Keep reaching for that rainbow! Spänning i luften inför mötet mellan Elfsborg och AIK i Allsvenskans andra omgång. Grabbarna på kanterna är journalister på CNN. Killen i mitten jobbar som komiker på Comedy Central. Media, sanningens budbärare. Rikard Palm.
Läs mer