Ansök via AllaStudier.se och tävla om en Vespa S50!

Ansök till en eftergymnasial utbildning på AllaStudier.se och var med och tävla om totalt sex stycken Vespa S50.

Du tävlar enkelt genom att fylla i tävlingsformuläret samt att skriva en motivering till varför just du ska vinna (max 255 tecken). Du kan söka till flera utbildningar och därmed öka dina chanser att vinna en Vespa värd ca. 30 000 kronor!
 
Vi kontaktar finalisterna i mitten av augusti. Du ska då kunna bevisa att du kommit in på din utbildning via antagningsbesked eller liknande för att ha chansen att vinna en av sex stycken vespor.  Vinnarna kontaktas via telefon i början av september och presenteras även på AllaStudier.se.
 
Tävlingen pågår från 15 mars till 30 april 2012.
 
Lycka till!

Tävlingsvillor och regler

Du är med och tävlar om en Vespa S50 i AllaStudier.ses tävling, och godkänner därmed att AllaStudier.se och samarbetspartners har rätt att skicka dig löpande information och nyhetsbrev om utbildningar, nyheter gällande AllaStudier.se. Juryn i tävlingen består av tre personer från Metro. Juryns beslut är definitivt och kan inte överklagas.

Du tävlar på AllaStudier.se genom att klicka på ”ansök nu” knappen under tillhörande utbildning. Tävlingen gäller valfri eftergymnasial utbildning - som har en ”ansök nu”-knapp. Observera att alla utbildningar inte är sökbara under denna period.

Kontaktuppgifter samt en motivering varför just du ska vinna (max 255 tecken) är ett krav.

När du har fyllt i dina uppgifter och din motivering på AllaStudier.se klickar du dig vidare till utbildningens externa hemsida via "ansök nu"-knappen där du fullföljer din ansökan. AllaStudier.se ansvarar inte för eventuella tekniska problem på externa webbsidor. AllaStudier.se har inte kontroll över externa hemsidor och kan således inte ta ansvar för eventuella problem och frågor på dessa sidor utan hänvisar då till respektive skola/utbildningsinstitut. För eventuella tekniska problem på AllaStudier.se kan du maila [email protected].

Genom ditt deltagande samtycker du till att dina personuppgifter lagras i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du kan söka till flera utbildningar och därmed öka dina chanser att vinna.

Ett bekräftelsemail skickas ut efter varje tävlingsbidrag.

Totalt tävlar vi ut 6 stycken vespor.

Tävlingen pågår mellan den 15 mars och 30 april 2012.

Vi kontaktar finalisterna i mitten av augusti.  Du måste kunna bevisa att du kommit in på din utbildning via antagningsbesked eller liknande för att ha chans att vinna.

Vinnarna kontaktas per telefon samt godkänner att de presenteras på allastudier.se och i Metros tidning i början av september.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Uthämtning av vinst

Vinnarna kommer att kunna hämta ut sin vespa ca 4 veckor efter att de publicerats som vinnare. Man kan välja mellan tre olika utlämningsställen i Sverige: ProBike i Täby och Stockholm, ProBike i Mölndal och Göteborg och ProBike i Helsingborg. Man kommer då med teknisk kunnig personal från Probike inspektera fordonet, gå igenom säkerhetsåtgärder och garantivillkor.

Fråga SYV