Lyckliga vinnare i vår mässtävling

Överraskande och oväntat var vanliga ord från vinnarna när de i veckan fick besked att de vunnit i AllaStudiers mässtävling. Här är alla vinnarna.

Henrik Nyberg från Linköping och Kaltrina Ajeti från Malmö är två av de lyckliga vinnarna i tävlingen. Båda två tycker att det var väldigt kul och oväntat att de vunnit en varsin högtalare till Iphone, Ipad eller Ipod.

– Jag blev väldigt överraskad över att jag hade vunnit då jag fick reda på att det var väldigt många som hade tävlat, jag är väldigt glad, säger Kaltrina Ajeti, som läser samhäll-juridikprogrammet på Pauli Gymnasium i Malmö.

Henrik Nyberg pluggar till internationell civilekonom och var själv med som utställare på mässan, som studentambassadör för Linköpings universitet. Han känner till AllaStudier sedan tidigare.

– Jag har varit inne på AllaStudier och sökt efter kurser på distans,  jag behöver komplettera för att få behörighet, eftersom jag har läst vissa kurser utomlands, säger Henrik Nyberg.

Kaltrina däremot kände inte till AllaStudier innan mässan. Hon pluggar på gymnasiet och besökte SACO-mässan för att få klarhet vilken utbildning hon ska välja i vår.

– Jag ville få mer information om olika skolor och organisationer runt om i landet i och med att jag måste göra mitt val under april månad. Jag fastnade för en utlandsutbildning som lät väldigt lockande, berättar Kaltrina.

Här är vinnarna

Tanmoy Bari från Bälinge, SACO Stockholm

Henrik Nyberg från Linköping, SACO Stockholm

Kristian Dirani från Stenungsund, Kunskap & Framtid

Rebecca Törnqvist från Mölndal, Kunskap & Framtid

Kaltrina Ajeti från Malmö, SACO Malmö

Olivia Konradsson från Växjö, SACO Malmö

Sök utbildningar

Fråga SYV