"Den bästa utbildningen"

 ANNONS

På kärnkraftverket OKG är det viktigt att alla system fungerar och underhålls på rätt sätt. 

Därför såg Andreas Hagman, underhållschef på OKG, till att boka en utbildning hos Teknikutbildarna.
– Det är den bästa utbildningen jag gått. Jag har mycket nytta av det i mitt dagliga jobb, säger han.

Teknikutbildarna är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom teknik och är mycket populära bland de som anlitat dem för kurser tidigare. Det var därför Andreas Hagman bokade in sig på underhållsutbildningen Modernt Underhåll för ledare.
– Jag tyckte upplägget funkade bättre än hos konkurrenterna. Här hade vi förberedande webbstudier så vi var väl förberedda innan de två dagarna på plats, säger Andreas Hagman.

Utbildningen var uppdelad i fyra block á två dagar var och de behöll samma handledare.
– Många av konkurrenterna tar in experter för varje block. Men då lär de inte känna gruppen och vet inte vad som sagts innan, säger Andreas Hagman.

Utbildningen tar bland annat upp hur en person kan leda underhållsarbetet, sätta mål, göra uppföljning och effektiviserar processen.
– Det gäller att göra ständiga förbättringar och att aldrig slappna av och där tittar man mycket på japanska industrin, säger Andreas Hagman.

På Teknikutbildarna jobbar de hårt för att ligga i framkant när det handlar om teknik och arbetssätt.
– Handledaren har ett brinnande intresse för underhållsteknik och utvecklar utbildningen efter nya rön, säger Andreas Hagman.

I dag håller Andreas Hagman som bäst på att föra in sina nya kunskaper på arbetsplatsen.
– Jag har tagit med mig väldigt mycket från utbildningen men det tar tid att införa allt fullt ut. Teknikutbildarna har gett mig ett bra verktyg för att kunna utveckla verksamheten, säger han.

Fråga SYV