Ansök och tävla om ett komplett nöjespaket

Ansök via AllaStudier.se och tävla om ett underhållningspaket med ett värde av ca. 25 000 kronor. 

Genom att ansöka till en utbildning direkt på AllaStudier, och delta i ett quiz är du med och tävlar om nöjespaketet. De med högst poäng och med snabbast tid kommer utses som vinnare. Du kan öka dina chanser att få högsta poäng genom att utmana dina vänner på Facebook.

Vinstpaketet består av platt-TV från Samsung, Apple-TV, HBO-abonnemang, Netflix-abonnemang, Wii U + spel, Ipad mini, trådlösa högtalare, HDMI-kabel och Spotify-abonnemang värde ca. 25 000 kr och tre stycken årsabonnemang på Netflix värde ca. 1 000 kronor.

Du tävlar enkelt på AllaStudier.se genom att klicka på ”Ansök nu” knappen tillhörande en utbildning. Därifrån kan du välja att delta i tävlingen. Tävlingen gäller valfri eftergymnasial utbildning som har en ”Ansök nu”-knapp. Observera att alla utbildningar inte är sökbara under denna period.

När du har fyllt i dina uppgifter på AllaStudierTavling.se kommer du att länkas vidare till utbildningens externa hemsida där du fyller i ansökan till önskad utbildning.

Du kan söka till flera utbildningar och därmed öka dina chanser att vinna ett underhållningskit värde ca 25 000 kr.

Tävlingen pågår 18 mars till 15 april 2013.

Vi kontaktar vinnarna via mail och telefon i slutet av april.

Lycka till!

Tävlingsvillkor och regler

Du är med och tävlar om ett underhållningspaket i AllaStudier.se:s Quiz-tävling, och godkänner därmed att AllaStudier.se och samarbetspartners har rätt att skicka dig löpande information och nyhetsbrev om utbildningar. De med högst poäng och med snabbast tid kommer utses som vinnare. Beslutet av vinnare går inte att överklaga.

Du tävlar på AllaStudier.se genom att klicka på ”ansök nu” knappen tillhörande en utbildning. Därifrån kan du välja att delta i tävlingen. Tävlingen gäller valfri eftergymnasial utbildning som har en ”ansök nu”-knapp. Observera att alla utbildningar inte är sökbara under denna period.

Kontaktuppgifter är ett krav för att kunna vinna. För att vara med och tävla måste du efter att du slutfört quizet ansöka till eftergymnasial utbildning via AllaStudier.se.

När du har fyllt i dina uppgifter på AllaStudier.se:s tävlingsformulär kommer du att länkas vidare till utbildningens externa hemsida där du fyller i ansökan till önskad utbildning.

AllaStudier.se har inte kontroll över externa hemsidor och kan således inte ta ansvar för eventuella problem och frågor på dessa sidor utan hänvisar då till respektive skola/utbildningsinstitut. Vid eventuella tekniska problem på AllaStudier.se kan du maila [email protected]

Genom ditt deltagande samtycker tävlande till att dennes personuppgifter lagras i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du kan söka till flera utbildningar och därmed öka dina chanser att vinna.

Ett bekräftelsemail skickas ut efter varje tävlingsbidrag.

Totalt tävlar vi ut ett underhållningskit värde ca. 25 000 kr och tre stycken årsabonnemang på Netflix värde ca. 1 000 kronor.

Tävlingen pågår mellan den 15 mars och 15 april 2013.

Vi kontaktar vinnarna via mail och telefon i slutet av april. Vinnarna godkänner att de presenteras på AllaStudier.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Leverans av vinst:

Vinsten levereras till de kontaktuppgifter som lämnas i slutet av tävlingen. Var noga med att fylla i korrekta uppgifter.Fråga SYV