Ansök och vinn en lyxigare vardag

Nu startar tävlingen för den student som vill ha en lyxigare vardag till hösten.  Genom att ansöka till en utbildning direkt på AllaStudier.se tävlar man om ett komplett underhållningspaket som innehåller bland annat platt-TV, Wii U, Ipad mini och årsabonnemang på Netflix, HBO och  Spotify. 

Funderar du på att börja plugga i höst? Nu är det dags att börja söka information och att ansöka till utbildningar på högskola, yrkeshögskola och folkhögskola.  På sajten AllaStudier.se finns all den information om utbildningar man behöver för att kunna fatta ett välgrundat beslut. Det många missar är att man dessutom kan ansöka till utbildningar direkt på sajten.

– Vi vill genom tävlingen göra blivande studenter medvetna om att man faktiskt kan ansöka till utbildningar direkt på AllaStuider.se, genom en "ansök nu”-knapp, säger Jenny Bloth, projektledare för tävlingen på AllaStudier.se. 

För att vara med i tävlingen ska man ansöka till en utbildning via AllaStudier.se och därefter vara med i ett quiz. Den som har bäst quiz-resultat vinner.

– Vi vill tävla ut något som känns extra lyxigt när man är student och kanske inte har det jättebra ekonomiskt. Det här priset förgyller studenters vardag och funkar oavsett om du bor i studentlägenhet, hemma hos föräldrarna eller delar lägenhet med andra, säger Jenny Bloth.

Så tävlar du

Fråga SYV