Här är vinnarna i gymnasiekampanjen

Under ansökningsperioden till gymnasiet, har AllaStudier.se haft en tävling som vände sig till de som ska välja. Nu är vinnarna korade, som alla vinner varsin moped Baotian City.

Kampanjen, där man kunde vinna en moppe "Baotian City" värde ca 11 000 kr är nu avslutad och vi presenterar samtliga vinnare nedan. Kampanjen gick ut på att man skulle göra ett test som var skrivet med glimten i ögat och med humor, för att sedan få tips om lämpligt gymnasieprogram. Tipsade man sedan sina vänner via Facebook och skrev en motivering var man med och tävlade om en av fyra moppar. Kampanjen fick uppmärksamhet i sociala medier och många var med och tävlade.

– Vi är väldigt nöjda med kampanjen och responsen hos målgruppen har varit otrolig och över förväntan. Testet har gjorts över 39 000 gånger vilket visar att målgruppen gillade vårt upplägg med "de vikarierande syvarna" och att de uppskattade den humor vi valde att använda i kampanjen. Nu hoppas jag att vinnarna av varsin moppe får det riktigt kul och mycket användning av vinsten, säger Jenny Bloth, ansvarig projektledare.

Alex Karlsson Mesch, 15 är en av de lyckliga vinnarna, som juryn bedömde hade en av de bästa motiveringarna.

– Det här känns ju jättebra. Jag har inte så himla mycket pengar men ville så gärna ha en schysst moppe. Mamma såg annonsen i Metro och först ville jag inte vara med, jag brukar aldrig vinna något, men sen ändrade jag mig och det är jag riktigt glad för, säger Alex Karlsson Mesch.

Här är de lyckliga vinnarna!

Jacob Ulestig, Ludvika

Alex Karlsson Mesch, Norrtälje

Rose Halten, Västra Frölunda

Linnéa Andersson, Linköping

Hitta utbildningar

Gymnasium

Fråga SYV