21 apr 2015

Gör Ditt Val!

Carolina Neurath, Daniel Paris, Amanda Schulman, Cissi Wallin, Dennis Brännvall, Sandra Beijer och Michelle Kadir inspirerar nu blivande studenter till sitt viktigaste val.

En framgångsrik TV-speldesigner, en prisbelönt ekonomireporter, en företagsam bloggare. Vitt skilda bakgrunder och yrken men med en sak gemensamt. De har alla gjort val som lett dem till sina drömjobb. I några veckor har de nu inspirerat blivande studenter att göra sitt viktigaste val i AllaStudier.se kampanj ”Gör ditt val ”. Genom att berätta om sina egna val hoppas de kunna inspirera andra i deras val av utbildning. Kanske kan en ny Sandra Beijer, en ny Dennis Brännvall eller en ny Amanda Schulman hitta vägen till sitt drömyrke med “Gör ditt val”. Formatet är webisodes och ligger på allastudier.se/gordittval.

Webisoden finns i sju avsnitt (à två minuter) och släpps i kampanjperioden mellan den 20 mars och 15 april. Avsnitten har producerats av Perfect Day Media i samarbete med Metros marknadsavdelning och kommer att ligga här på allastudier.se/gordittval.

Läs och lyssna mer: www.allastudier.se/gördittval

Kristoffer Rengfors, tf chefredaktör Metro
Senast uppdaterad: 21 apr 2015

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-07-24

Så bygger du ditt varumärke medan du pluggar

Att engagera sig i det man brinner för och dela med sig av sin kunskap till andra. Det är två hörnstenar i byggandet av ditt personliga varumärke. Under studietiden gjorde Sara Rywe detta!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-03

Fixa studierna med rätt teknik

Vårterminen är här med hög press och små marginaler. Sätt studietekniken på en gång och slipp pluggpaniken. KTH-studenten Michelle Cañada kan knepen som gör skillnaden.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-02-23

Det här händer under vårterminen

En ny termin har börjat! Vi har samlat vårterminens alla viktiga datum så att du - oavsett var i din utbildningsresa du är - inte missar en möjlighet!

Läs mer