Studentkortet kommer till campus

Foto: Gustav Gräll

Giveaways, tävlingar, fet musik och ett skönt häng. Det är grundstenarna när Studentkortet Campus Tour besöker landets campusområden den närmaste månaden.
– Jag tror att studenterna kommer att få en riktig wow-känsla, säger Anneli Kansbod, vd på Studentkortet.

Studentkortet är sedan 20 år tillbaka studentplånböckernas bästa vän. Studentkortets app som samlar hundratals rabatterbjudanden är i dag ett självklart inslag i varje akademikers smartphone. Nu lämnar Studentkortet sina digitala plattformar för en stund och gör sig redo att träffa studenterna IRL under Studentkortet Campus Tour.

– Vi har gjort en hel del studentevenemang tidigare, till exempel har vi det återkommande eventet Skiweek i Åre. Nu kände vi att det var dags att få till ett personligt möte med studenterna på deras hemmaplan – campus. Vi kommer att visa upp ett brett urval av rabatterna vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners, säger Anneli Kansbod.

Rabatterna står naturligtvis i fokus, men Anneli Kansbods målsättning är framför allt att skapa en skön stämning. Med sig på turnén har de därför en egen dj, gratis mat och dryck, och massa roliga happenings.

– Festival kanske är ett för stort ord, men det är lite den känslan vi vill bjuda på. DJ Mirre kommer att följa med under hela turnén, samtidigt som vi och våra partners bjuder på alla ingredienser för ett skönt häng. Det blir ett perfekt tillfälle för nya studenter att se vad vi kan erbjuda dem, samtidigt som de får chansen att lära känna andra studenter. 

Studentkortet har kört ett liknande koncept tidigare: Roadshow. Men årets turné, som startade i Göteborg den 27 augusti, blir dock betydligt maffigare enligt Anneli Kansbod.

– Studentkortet Campus Tour kommer att vara dubbelt så stor med dubbelt så många stopp. Det är en satsning där vi vill träffa så många studenter som möjligt. När vi träffar studenter får vi alltid suverän input på vad de vill ha mer av, och vad de saknar. Tillsammans tar vi fram nya idéer under de här träffarna och stämningen är alltid härlig med trevliga människor och ett glatt humör.

I sann Studentkortsanda kommer det att bli mängder av giveaways, erbjudanden och tävlingar under campusvistelserna. Anneli Kansbod är något förtegen och hemlighetsfull om det exakta innehållet, men ger oss några hintar om vad vi kan förvänta oss.

– Bland annat kommer vi ha en rolig fototävling med chans att vinna en skidresa för några vänner till Skiweek i Åre. Sedan kommer både vi och våra samarbetspartners som hänger med oss på turnén att bjuda på härliga giveaways. Är du nyfiken är det bara att komma ner på campus, säger Anneli Kansbod.

Studentkortet är som sagt inte ensamma på turnén utan flera samarbetspartners kommer att närvara för att höja stämningen och ge schyssta erbjudanden. Pressbyrån är ett av företagen som kommer att resa landet runt med Studentkortet.

– Vi tror att det är bra att möta studenterna på deras egen hemmaplan och ser fram emot eventet tillsammans med Studentkortet, säger Lennart Schultz, Kommunikationsansvarig på Pressbyrån.

Slutligen Anneli, varför är detta ett tillfälle jag inte får missa?
– Du vill inte missa möjligheten att få en skön dag tillsammans med gamla och nya vänner i en trevlig och förmånlig miljö! Kom ner och häng med oss, ta en kaffe, lyssna på musik och kolla vilka rabatter som passar just dig. Det är en dag som bara kan bli en plusaffär!

Turnéschema:
2/9: Stockholm: Stockholms universitet
3/9: Stockholm: Kungliga tekniska högskolan
4/9: Örebro: Örebros universitet (Prismahuset)
7/9: Karlstad: Karlstads universitet
8/9: Uppsala: Uppsala teknolog- och naturvetarkår
9/9: Göteborg: Chalmers tekniska högskola
10/9: Lund: AF Borgen/Tegnérsplatsen
11/9: Malmö: Kårhuset (Bassängkajen 8)
14/9: Halmstad: Högskolan i Halmstad
15/9: Kalmar: Välkomstmässan, utanför Kalmar Sporthall
16/9: Växjö: Välkomstmässan, Universitetsplatsen 1
17/9: Skövde: Högskolan i Skövde
18/9: Västerås: Kårhuset (Gustavsborgsgatan 6)
22/9: Umeå: Umeå universitet/Universumhuset
23/9: Umeå: Umeå universitet/Universumhuset


Faktaruta Studentkortet:
Studentkortet i Sverige AB förmedlar studentrabatter och erbjuder direkta kommunikationskanaler mot alla Sveriges gymnasie- och universitetsstudenter. Studentkortet ger också ut Metro Student som är Sveriges största studentmagasin. Företaget grundades av Sveriges Förenade Studentkårer 1995 och ägs i dag av Metro Sverige och Universumgruppen.


Vi hänger också på campus:
Pressbyrån
Choice
Adlibris
F-secure
Komplett
Grandiosa
Fun light
Tic Tac
Kinder Bueno
Svensk Adressändring
Comviq
River Island

Fråga SYV