YH-mässor 2016

I april drar årets YH-mässor igång i Stockholm och Göteborg. Här möter du representanter för de olika yrkeshögskoleutbildningarna och tar reda på allt du behöver veta om de yrken just du är intresserad av.

Faktaruta

Göteborg

När? Måndag 4 april och tisdag 5 april, 12.00–18.00.

Var? Svenska mässan, bryggan.

Fri entré

Stockholm

När? Tisdag 12 april, 11.00–19.00.

Var? Kulturhuset, city.

Föreläsare? Roy Fares.

Fri entré

För dig som vill hitta ett yrke som är rätt i tiden och så gott som garanterar arbete är en YH-utbildning ett bra alternativ. De praktiska och teoretiska utbildningarna tas nämligen fram efter marknadens kompetensbehov för att mätta efterfrågan.

I april anordnar därför AllaStudier.se YH-mässan i samarbete med Yrkeshögskolan och Metro. En chans du verkligen bör ta enligt eventets projektledare Carina Vedin.

– Mässan är en möjlighet till ett personligt möte med YH-anordnare. Det kommer att finnas studie- och yrkesvägledare på plats för en personlig vägledning, allt för att du ska veta vad YH innebär när du lämnar mässan.

I år är YH-mässorna väldigt centralt belägna, så det är enkelt att ta dig dit med både tunnelbana och spårvagn. Missa inte chansen att träffa likasinnade, lärare och tidigare YH-studenter, varmt välkomna!

Se listan på utställare

Sök bland alla YH-utbildningar

Fråga SYV