Svenska Näringsakademin – Utbildningar inom kost och hälsa!

Svenska Näringsakademin har anordnat utbildningar inom kost och hälsa sedan 2005. Bakom företaget står kostexperterna Fredrik Paulún (fil. mag. nutrition) och Martin Brunnberg (fil. mag. nutrition) som utbildat drygt 1700 kostrådgivare sedan starten 2005. Idag erbjuder Svenska Näringsakademin förutom kostrådgivarutbildning även utbildningar inom personlig träning, coaching, friskvård och hälsoinspiration.

Martin Brunnnberg är Svenska Näringsakademins utbildningsansvarige och arbetar främst med den populära kostrådgivarutbildningen, en utbildning som lämpar sig för alla som arbetar med mat, näringslära eller livsmedel på något sätt.

-Efterfrågan på personer med kompetens inom näringslära ökar och kunskapen om matens betydelse är numera efterfrågad inom många andra hälsoområden. För oss gäller det hela tiden att ligga i framkant med att förmedla den senaste kunskapen, säger han.

Svenska Näringsakademin arbetar med ett kompetent lärarteam som är experter inom de områden de undervisar inom. Lärarkompetensen har genom åren breddats och många anser idag att vi erbjuder en av marknadens bästa utbildningar inom kost, träning och hälsa.

-Rätt kompetens och utbildning hos lärarna är en förutsättning för att få bra kvalitet på utbildningen. Blivande elever glömmer ofta bort att kontrollera den biten innan de väljer utbildning, säger Martin.

Jenny Diedrichsson från Kalmar fann sin dröm i jobbet som Licensierad och Diplomerad Kostrådgivare:
-Att utbilda mig här var den kicken jag behövde för att verkligen komma igång och arbeta med kost, säger Jenny. Idag jobbar hon som kostrådgivare i Kalmar, och hon kan inte tänka sig att göra något annat.
– Jag har ett drömjobb där jag ständigt träffar på olika människor med olika mål och förutsättningar och det gör mitt jobb roligt och varierande.

Välkänd och omfattande utbildning
Anledningen till att Jenny valde att studera på just Svenska Näringsakademin berodde mycket på vad hon hört andra säga om kursen.
– Var jag än vände mig så pratade alla gott om kursen och lärarna, säger hon och berättar att Svenska Näringsakademin är en av de ledande utbildningsanordnarna inom området.
– De har verkat länge inom branschen, och med Martin Brunnbergs femtonåriga erfarenhet av undervisning inom näringslära så kändes valet väldigt rätt. Läs mer om Jenny här!

Fråga SYV