03 jul 2019

Undrar du över något? Fråga SYV!

Du vet väl att du kan ställa alla dina utbildningsrelaterade frågor till vår studie- och yrkesvägledare? AllaStudier.se finns här för dig - i alla steg i ditt utbildningsval. 

Vi på AllaStudier samarbetar med en studievägledare som dagligen svarar på våra besökares frågor i forumet Fråga SYV. Här kan du ställa dina frågor och skapa trådar med helt nya ämnen, eller ta del av någon annas fråga och svar. I forumet hjälper vi varandra!

Undrar du över CSN? Hur det är att plugga på distans? Om du kan tillgodoräkna poäng eller komplettera dina studier med andra kurser? Är något kanske oklart med din praktikperiod? Ställ din fråga här. Ingenting är för stort eller litet för vårt forum.

Här kan du läsa över 13 000 frågor, varav 5000 av dem handlar om universitet och högskola, 2000 om Komvux och ytterligare 2000 om utlandsstudier. Vill du inte ställa någon egen fråga? Ingen fara! Du kan söka bland redan ställda frågor! Vi får varje dag in flera nya frågor och många av dem berör samma områden. Du är i gott sällskap.

Ställ en fråga!

Senast uppdaterad: 03 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-09-29

4 tips för att hitta rätt utbildning

Att välja rätt utbildning kan förändra ditt liv. Men hur ska du välja? Ska du satsa på ditt drömyrke eller en utbildning som ger jobb direkt? Vilket ämnesområde? 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2024-02-26

Högskolan i 10 steg

Tentor, studielån och nollning. Det kan kännas både spännande och lite läskigt med allt nytt som väntar. Här får du en snabbgenomgång av bra saker att ha koll på! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-02-23

Det här händer under vårterminen

En ny termin har börjat! Vi har samlat vårterminens alla viktiga datum så att du - oavsett var i din utbildningsresa du är - inte missar en möjlighet!

Läs mer