Student som deltar i digital mässa
20 okt 2023

Digitala utbildningsmässan VT 2021

Funderar du på hur du ska kunna träffa skolor och universitet nu när covid-19 förhindrar oss från personliga möten? Vi på studentum.se vill hjälpa blivande studenter och underlätta mötet med utbildare! Därför anordnar vi den 8 april Digitala utbildningsmässan på studentum.se!

På grund av den rådande situationen med covid-19 är det svårt att kunna träffa utbildare, då de flesta öppet-hus-arrangemang är inställda. Vi vet att det personliga mötet är viktigt för många och kanske nu ännu viktigare än någonsin med tanke på att antalet yrkesväxlare förväntas att öka.På den Digitala utbildningsmässan får du som letar utbildning möjlighet att träffa utbildningsarrangörer online. Du kan chatta med skolor, ta del av webbinarier, boka in enskilda video-möten och ladda ner broschyrer och annat material som kan hjälpa dig i ditt val.  

Ta chansen att ställa alla dina frågor till medverkande universitet, högskolor, folkhögskolor, komvux, yrkesutbildare och YH-utbildare under en hel dag! 

Är du intresserad och vill ha en påminnelse? Klicka på knappen och fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett mail inför mässan.


Besök mässan här!

Senast uppdaterad: 20 okt 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2023-05-09

Test: Vilket yrke passar dig?

Svårt att hitta yrket som passar dina personliga egenskaper och intressen?  Börja i rätt ände – med dig själv. Gör ett test för att se vilket yrke som skulle kunna passa dig. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-08

Gör Ditt Val!

Nu är det inte långt kvar till högskole- och universitetsvalet. Kända profiler visar vikten av att studera. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-06-28

5 lifehacks som räddar din studentekonomi

Vi vet hur stressande det är. Vi har varit där. Nudelmiddag, grötlunch och ”lånat” toalettpapper. Vi vill att alla studenter ska ha råd att sätta guldkant på sin tillvaro – oavsett inkomst!

Läs mer