16 nov 2011

Lady Gaga-trillingar jagas av CSN

Bröderna jagas för fusk med studiemedlet. Här dyker de upp - i världsstjärnans musikvideo.

Tre svenska trillingar har hamnat i blåsväder. CSN har polisanmält bröderna som mellan 2007 och 2010 ska ha använt förfalskade betyg och intyg för att kvittera ut stora summor pengar för utlandsstudier i Kalifornien och Japan. Enligt CSN rör det sig om 770 000 kronor.

Karriären tycks ha gått både upp och ner. Trillingarna medverkade bland annat i Lady Gagas video Paparazzi från 2009, där de i en sekvens sitter i en soffa och hånglar med världsstjärnan. Men skivförsäljningen har uteblivit.

Efter ett anonymt tips har CSN nu fått upp spåret på bröderna som i tre identiska brev förklarat agerandet med att vänner dött och att managern lurat dem på spelningar och pengar. Ärendet ligger nu hos kronofogden, rapporterar st.nu.

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 16 nov 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2015-06-15

"Modeshowen var en bekräftelse på att jag lyckats"

Johanna Grossmann har nyligen kommit hem från Florens i Italien. Under tre år har hon studerat modedeesign och levt i en av världens absoluta konst- och modemetropoler. Kreativitet är en stor del av Johannas personlighet, hon har alltid hållit på med musik och gick musikgymnasium på gymnasiet. Sista året på gymnasiet väcktes intresset för modedesign.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-04-01

Jobba som Au Pair

Tycker du om barn? Vill du komma ut i världen och förbättra dina språkkunskaper? Då är au pair-jobb kanske något för dig. Som au pair bor du hos en familj i ett annat land och hjälper familjen genom att ta hand om barnen och att göra en del enklare hushållsarbete. Här kan du läsa mer om vad ett au pair-jobb innebär! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-27

Lista: Världens 25 bästa universitet 2022

Times Higher Education rankar varje år över 1000 universitet för att komma fram till vilket som är världens bästa universitet. Topplistan för år 2022 hittar du här! 

Läs mer