12 nov 2021

Test: Vilket gymnasieprogram passar dig?

Har du svårt att bestämma dig för vad du ska välja för program till gymnasiet? Det finns 18 program att välja mellan och ibland kan det vara svårt att veta vilket som lockar mest. AllaStudier.se:s systersajt gymnasium.se har satt ihop ett test som kan hjälpa dig en bit på vägen. Testet består av 10 frågor som kan ge en fingervisning om var du kommer att trivas bäst. Lycka till med ditt val!

Vet du redan vilket program du vill gå? På gymnasium.se kan du läsa mer om alla program och gymnasieskolor i Sverige.

Hitta din gymnasieutbildning



Senast uppdaterad: 12 nov 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-12

Fordons- och transportprogrammet

Är du intresserad av tekniken i olika fordon, vill lära dig mer om konstruktion och service eller tycker att yrkeschaufför verkar ett skoj jobb, är fordons- och transportprogrammet helt klart din grej. Många skolor erbjuder dessutom körkort när du läser fordons- och transportprogrammet, vilket kan vara bra att veta. Fem inriktningar finns att välja bland: TransportChaufförer, se hit!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-12

Här får unga chansen att göra film

Årets filmläger är igång i Ystad. Under en vecka ska ungdomar mötas för att lära sig om och diskutera filmkonsten. – För många blir det säkerligen ett startskott, säger Cecilia Falk på Film i Skåne. Projektet Kulturkampen genomförs för andra året i rad, och arrangeras av Film i Skåne och ABF. Tobias Lohse är verksamhetsutvecklare på ABF, och talar om folkbildning. – Genom film kan vi nå fram ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-20

Nytt gymnasium lockar till teknik

Allt fler teknikföretag väljer att starta egna gymnasier. Ett är Mälardalens tekniska gymnasium, som slår upp portarna i höst.

Läs mer