Start:Jan / Apr / Jul / Okt
Ort: Luzern, Schweiz
Längd:3-9 månaders studier + 6-12 månaders praktik
Studieform: Bunden till studieort
Takt:Helfart
Typ:Program
Utbildningsform: Högskola / universitet
Studietid:dag
CSN-berättigat:Ja
Examen:Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts
Ansökningsinformation:Kontakta oss för personlig studierådgivning. Ansökan sker med vår studievägledare på plats i Sverige och vi hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.
  • Om utbildningen
  • Om utbildaren

Beställ mer information

Det är helt gratis och på inget sätt bindande

Studentintervju

Mitt i en internationell hotellkarriär

Daniel Reyes har pluggat på Swiss Hotel Management School i Schweiz i två år. Utbildningen har tagit honom till ställen som Ibiza, Kanarieöarna, Montreux och Stockholm. Och han siktar på att fortsätta karriären utomlands.

Läs mer
Fråga SYV