Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz
Culinary Arts AcademyVideoreportage
Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz
Konditorutbildning i världsklass. Studera “Konditori och chokladkonst” vid Culinary Arts Academy Switzerland
Programmet ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” är en intensiv konditorutbildning. Inga förkunskaper krävs för att läsa programmet utan det som krävs är passion för konditori och ambitionen att göra det till sin framtida karriär. Om du redan har en del erfarenhet kan du eventuellt tillgodoräkna dig vissa kursmoment . Kontakta oss för mer information.
Utbildningen består av 3 separata terminer på 3 månader vardera på campus i Le Bouveret. Du kan läsa en, två eller tre terminer beroende på dina mål och vad du vill få ut av din utbildning. Undervisningen kombineras med 6-12 månader internationell praktik.
- Termin 1 är en traditionell bageri-och konditoriutbildning med fokus på bröd, kex, kakor, tårtor, pajer och salta inslag. Efter termin 1 får du ett Certificate in Pastry & Baking.
- Termin 2 består av restaurangkonditori då du bland annat lär dig varma, kalla och frusna tallriksdesserter, chokladkonst, praliner, tryfflar och avancerade tårtor. Du lär dig också skapa veganska och glutenfria recept. Efter termin 2 får du ett Diploma in Pastry & Chocolate Arts.
- Termin 3 består av konstnärliga spetskunskaper med fokus på pastillageskulpturer, specialiserade sockertekniker, chokladstatyer och en arrangerad tävling som ger dig en introduktion till professionellt tävlande. Efter termin 3 får du ett Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts.
Praktiken är i absolut världsklass och ger studenten möjligheten att påbörja en framgångsrik karriär som ”Pastry Chef” på lyxverksamheter världen över. Några populära destinationer brukar vara Schweiz, London, Italien, Belgien och Hong Kong.
Vi erbjuder små klasser och ett nära samarbete mellan lärare och elever, för att utveckla morgondagens kreativa konditorer. Kontinuerlig praktik i skolans fine-dining restaurang ger nödvändig erfarenhet inför praktiken.
Culinary Arts Academy Switzerland erbjuder en helgjuten konditorutbildning och ger en omfattande förberedelse för en yrkeskarriär. Förutom undervisningen i skolans lokaler arrangerar vi utflykter till restauranger, vingårdar, matproducenter, mässor och gastronomiska events.
Helt CSN-finansierad, internationell upplevelse.
Under tiden på skolan ingår mat och boende på skolans campus. Eftersom utbildningen är ackrediterad och CSN-berättigad, kan du finansiera hela din vistelse i Schweiz med hjälp av CSN:s studiemedel.
Varför välja Culinary Arts Academy?
Bra kontakter med näringsliv
CSN-berättigad
Bostadsgaranti
Examen & Intyg
Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts
Reportage
Culinary Arts Academy
KOCK- OCH KONDITORUTBILDNINGAR PÅ CULINARY ARTS ACADEMY SWITZERLAND - Kandidatexamen Är du redo att utmana dagens kulinariska upplevelser? Drömmer om en internationell karriär? Och få en studietid fylld med upplevelser i världsklass? Swiss Education Group (SEG) är en av världens...
Gör en intresseanmälan
Hitta till utbildaren
Culinary Arts Academy
Det finns inga recensioner för Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz
För att få mer information om utbildningen Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz från Culinary Arts Academy, fyll i dina uppgifter:
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.