Diplomerad Projektledare - Bygg/Fastighet

Newton
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
3 månader
Deltid
Newton

Diplomerad Projektledare - Bygg/Fastighet

Alltmer arbete utförs idag i projektform, så även inom bygg- och fastighetssektorn. Med Newtons utbildning Diplomerad Projektledare Bygg & Fastighet får du en mycket bra och bred förståelse för projekt i allmänhet och fastighetsspecifika projekt i synnerhet. Du lär dig att hantera olika verktyg och metoder för att klara av att leverera rätt resultat i projekt specifika för fastighetsbranschen.

Utbildningen leder till ett diplom från Newton men är också en förberedelse för PMI och IPMA-certifiering. Vi på Newton har över 25 års erfarenhet av fastighetsutbildningar och idag samarbetar vi med alla ledande företag i fastighetsbranschen.

Syftet med ett projekt är att förändra, utveckla eller skapa något. Gemensamt för projekt är att man med givna resurser inklusive tid ska prestera ett resultat till en projekterad kostnad. Detta kräver kunskap, eftertanke, drivkraft, ansvar och ett modernt ledarskap, både hos projektledaren och övriga projektmedlemmar. Denna utbildning ger dig rätt kunskaper för ett metodiskt arbetssätt samt för olika tekniker och modeller för att leverera projekt i världsklass!

Innehåll & upplägg

  • 3 månader – deltid
  • Kombineras normalt med heltidsarbete
  • Lärarledd undervisning 1 gång per vecka (09-16)
  • 60 timmar varav 48 timmar lärarledda, (1 studietimme = 60 minuter)
  • Självstudietid tillkommer
  • Projektarbete/praktikfall – bedrivs parallellt med övriga studier
  • Kurslitteratur, kaffe och tilltugg ingår i avgiften

Antagningskrav

Vem kan söka?

Utbildningen vänder sig till dig som:

  1. Jobbar i fastighetsbranschen med förvaltning och önskar fördjupade kunskaper
  2. Jobbar med arbetsledning eller som projektledare i andra relevanta branscher
  3. Har ekonomisk bakgrund inom bygg/fastighet och vill lära dig mer om projektledning

Förkunskapskrav

Arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen eller byggbranschen alternativt relevant grundutbildning, t ex någon av Newtons utbildningar till Fastighetsförvaltare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledning eller av att ha drivit bygg- eller fastighetsrelaterade projekt. Du kan t ex ha arbetat som Arbetsledare, Platschef, Teknisk chef, Fastighetsförvaltare eller liknande. 

Efter utbildningen

Efter utbildningen kan du på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt leda och genomföra projekt inom Bygg- och fastighetsbranschen. Projekten kan vara allt från hyresgästanpassningar och renoveringar till om- och tillbyggnader. Du kan delta i hela processen, från planering och projektering till slutbesiktning med såväl ekonomisk som teknisk rapportering till beställare/kund.

Kostnader

Avgift

Utbildningsavgiften är för företag 39 500 kr exklusive moms och för privatpersoner 39 500 kr inklusive moms. Kursdokumentation, studiematerial, kaffe och tilltugg ingår i avgiften.

Videoreportage

Newton

Newton utbildar för framtiden 

Systemutvecklare .NET Kravanalytiker Byggnadsingenjör - digitalt byggande Fastighetsförvaltare Teknisk förvaltare Diplomerad Fastighetsförvaltare Diplomerad Projektledare Bygg och Fastighet Diplomerad Fastighetsekonom Newton har sedan 1993 arbetat med utbildningar. Studerande och kursdeltagare på Newton går en ljus och spännande framtid till mötes. Efter...


Läs mer om Newton och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Diplomerad Projektledare - Bygg/Fastighet
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Newton

Maskingatan 5
417 64 Göteborg


Recensioner

Det finns inga recensioner för Diplomerad Projektledare - Bygg/Fastighet

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerad Projektledare - Bygg/Fastighet från Newton, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön