Start / Ort
Start:Se hemsida för mer info
Ort: Brisbane, Australien
Längd:3 år
Studieform: Bunden till studieort
Takt:Helfart
Typ:Program
Utbildningsform: Högskola / universitet
Studietid:dag
CSN-berättigat:Ja
Undervisningsspråk:Engelska
  • Om utbildningen
  • Om utbildaren

Billy Blue College of Design - Blueberry world wide

Brisbane
Australien
Visa på karta

Utbildarens hemsida

Nyheter från utbildaren
10% rabatt på språkkurser i engelska

EC har följande skolor där du kan utnyttja rabatten: New York, Boston, Miami, Los Angeles,San Francisco, Vancouver, Toronto, Montreal (även franska), London, Cambridge, Oxford, Bristol, Brighton, Malta och Cape Town.

EC erbjuder alla som går språkkurs hos dem en rabatt på 10% av kursavgiften på alla deras kurser förutom Individuell undervisning och minigruppskurser. Erbjudandet gäller nybokningar. Rabatten gäller för kursveckor från 1/1 till 24/6 2017. Exempelvis om du går en Intensivkurs i Los Angeles där kursen kostar 44 435 kr så får du 4443 kr i rabatt. Detta belopp får du dra av på de kurspriser vi har på vår hemsida. Vill du hellre dra av det på din inkvartering så går det också bra. Kurserna är studiemedelsberättigade från 3 veckor i England och Malta och från 13 veckor i USA, Kanada och Sydafrika.

Rabatt på språkskolan Global Village Hawaii

Under 2017 kommer vår språkskola Global Village Hawaii erbjuda 10% rabatt på språkkurser. Kontakta Agueda agueda@blueberry.nu för mer information om detta erbjudande och hur du gör för att boka!

Stor rabatt på kurser i japanska på språkskolan Lexis i Kobe

Språkskolan Lexis i Kobe erbjuder nu 25% rabatt på alla sina kurser i japanska för bokningar som inkommer fram till och med 31 mars 2017. För att kunna ta del av rabatten behöver du ha anmält dig till oss och betalat anmälningsavgiften senast 29 mars 2017. Det här är ett gyllene tillfälle att spara tusenlappar på din kurs i Japan. Kontakta louise@blueberry.nu för mer information.

Fråga SYV