Undersköterska Västerås

Institute af Lärande
Sammanfattning
Komvux
Västerås
Klassrum
Startdatum: Löpande - Västerås

Undersköterska Västerås

Vård- och omsorgsprogrammet – Undersköterska i Västerås, skolan i Vallby. Vi har fina utbildningslokaler i Vallby på Svalgången 1 i Vallby Institutet.

Vård- och omsorgsprogrammet ger en undersköterskeutbildning för dig som vill arbeta inom vården som undersköterska, personlig assistent eller skötare i psykiatrisk vård.  

Individuellt Anpassade Studier – IAS
Vill är lyhörda för dina önskemål. Du väljer själv i samråd med din lärare hur mycket lektionstimmar och handledningstimmar du ska vara med på. Det finns även möjlighet att arbeta via vår lärplattform. Du kan läsa på hel- eller deltid.

Utbildningen omfattar 1550 poäng. För heltidsstudier bruka man räkna med att man läser 100 poäng per månad. Det innebär att du kan kan börja arbeta som undersköterska efter 14 – 18 månader.

Praktik – Arbetsplatsförlagt lärande – APL,  är obligatoriskt i flera kurser.
Varje APL-period är 4 veckor på heltid på arbetsplatsen

Du läser först de gemensamma kurserna och väljer sedan i samråd med din lärare yrkesutgång. Där ska du läsa 500 poäng varav en kurs ska vara med APL. 

Utbildningen avslutas med ett gymnasiearbete

För heltidsstudier bruka man räkna med att man läser 100 poäng per månad.  

Tillsammans med din lärare gör du en individuell studieplan där du är med och bestämmer din studietakt. Det är möjligt att läsa både långsammare och snabbare.

Förkunskaper

Matematik och svenska på grundskolenivå eller svenska som andra språk - SAS. Om du är född före 1980 krävs endast svenska på grundskolenivå eller svenska som andra språk - SAS

Institute af Lärande

Institute af Lärande är en idéburen organisation som är inte ingår i någon stor skolkoncern.  Grundarna  Peter Sedell och Masoud Zadeh leder och utvecklar verksamheten tillsammans med sina medarbetare för att ge en utbildning av högsta kvalitet.Den bärande idén är vi...


Läs mer om Institute af Lärande och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Institute af Lärande

Svalgången 1

Tel: 021 - 65 111
www.institute-af-larande.se

Recensioner

Det finns inga recensioner för Undersköterska Västerås

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön