Reseutbildning för enskilda kursdeltagare

Global Travel Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Reseutbildning för enskilda kursdeltagare

Reseutbildning för enskilda kursdeltagare

Denna kurs är IATAs grundutbildning för dig som vill arbeta inom rese- och flygbranschen. Vår auktoriserade IATA instruktör leder och utbildar inom denna spetskompetens som leder till ett IATA Diplom som är en internationell kvalitetsstämpel på de kunskaper som krävs av seriösa aktörer inom branschen. Innehållet i IATA Foundation in Travel and Tourism är framtaget av IATA, International Air Transport Association som är de reguljära flygbolagens världsorganisation.

Kursen ger dig möjlighet att arbeta internationellt och i princip i alla länder världen över.

Kursen är en av många i IATAs International Travel and Tourism Training Program, men är en av ett fåtal diplomutbildningar som finns. IATAs material är på engelska, vi kommunicerar mest på svenska och använder ofta de engelska branschtermerna parallellt.

Du följer ett detaljerat schema och studietiden är beräknad till ca 200 timmar. Du väljer själv din studietakt, vilket innebär att du t.ex. kan arbeta samtidigt som du diplomerar dig. Tentamen skall ske inom 18 månader från kursstart och tentamensmånader är normalt mars, juni, september och december. Två tentamenstillfällen ingår i kursavgiften.

Förkunskaper

Eftersom allt material är på engelska behöver du goda kunskaper i engelska. Utöver detta bör du ha baskunskaper i matematik då beräkning av tariffer ingår i de flesta kurserna. Baskunskaperna innebär de fyra räknesätten; addition, subtraktion, multiplikation och division samt en del procenträkning.

Global Travel Education

Global Travel Education Skaffa dig spetskunskap som krävs inom flyg- och resebranschen som är i stort behov av yrkesutbildad personal. Arbeta på affärsresebyrå, privatresebyrå, online resebyrå, charterarrangör, flygbolag, flygplats eller annan reseleverantör. Global Travel Education är ett av IATA godkänt...


Läs mer om Global Travel Education och visa alla utbildningar
Recensioner

Det finns inga recensioner för Reseutbildning för enskilda kursdeltagare

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön