Nedräkningen till din nya karriär börjar - nu!


Nackademin gör dig redo för jobb. Vi är störst på yrkehögskolesutbildning i Stockholm och erbjuder ett unikt nätverk med över 1000 företag. En fjärdedel av din studietid på Nackademin består av praktik hos ett företag - och 9 av 10 studenter får jobb efter utbildningen. Ansök till en av våra 29 yrkeshögskoleutbildningar inom IT, Bygg, Elteknik, Design, Kommunikation eller Vård och hälsa och ta första steget mot din nya karriär!

Historien om Nackademin – 20 år av närhet till näringslivet

Nackademin, det ligger väl i Nacka? tänker du och säkert många med dig. Och du har rätt – historien om Nackademin börjar i Nacka, där två lärare från Nacka kommun bestämde sig för att starta vuxenutbildningar som skulle leda till jobb. Året var 1994 och man hade en idé om att driva utbildning med tät samverkan mellan näringsliv och skola. Och varför inte kombinera utbildning med Göteborgshumor, tänkte de, och namnet Nackademin kom till.

Eller, om man ska vara petig – de två första åren hette vi faktiskt Nacka teknikutbildning och låg i Nacka Strand. 1996 gick startskottet för Kvalificerade Yrkesutbildningar, KY, i Sverige och i samma veva fick Nackademin just namnet Nackademin.

Visa alla utbildningar med Nackademin Yrkeshögskola

Utbildningar

Hitta till utbildaren

Nackademin Yrkeshögskola

Tomtebodavägen 3a
171 65 Solna


Recensioner

Det finns inga recensioner för Nackademin Yrkeshögskola

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön