Marknadsföring

En marknadsföringsutbildning leder till ett utåtriktat, kreativt jobb där det ofta är full fart. Som marknadsförare brinner du för att kommunicera fördelarna med en idé, vara eller tjänst och för att...

Läs mer

Utbildningar eftergymnasialt: Marknadsföring

Gratis mässa om studier och praktik utomlands

Välkommen till KILROY live den 11 september - en gratis mässa om studier och praktik utomlands med information och inspirerande föreläsningar. 

Läs mer
Result form

1 utbildningar inom "Marknadsföring"

Utbildningsnamn / Skola Utbildningsform Start Typ / Längd Ort
Högskolan i Skövde
  • Ansökningsperiod över. Kontakta utbildaren för mer information
Högskola
  • HT 2014
  • Kurs
  • 7,5 hp
  • Skövde

Nya artiklar och studiefakta inom Marknadsföring

Fixa platsen på traineeprogrammet

Fixa platsen på traineeprogrammet

Hur lyckas man få en åtråvärd plats på ett traineeprogram och vad ska man tänka på under studierna för att få ett CV som imponerar?

Här finns jobben 2018

Här finns jobben 2018

Gymnasielärare inom yrkesämnen, arbetsterapeut och receptarie är tre yrken där konkurrensen om jobben bedöms liten om fem år.

Marknadsföring

Vad leder en utbildning inom marknadsföring till?

Har du pluggat marknadsföring är vanliga jobb efter utbildningen marknadsassistent eller marknadsförare.

Som marknadsförare lägger du marknadsförings- och reklamplaner för produkter eller tjänster och du samarbetar med reklambyråer för att utforma reklam och marknadsföring. Den viktigaste uppgiften är att skapa publicitet och uppmärksamhet för varor eller tjänster. Presskontakter och nätverksarbete är två grundläggande arbetssätt.

Det är svårt att skilja marknadsassistenten från yrket marknadsförare och yrkena går ofta i varandra. Som marknadsassistent arbetar man oftare med att producera marknadsföringsmaterial än med planering och strategi.

 

Om du inte finner de utbildningar inom marknadsföring som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "eftergymnasialt", Intresse: "marknadsföring".

Marknadsföring