Dramapedagog

Att plugga till dramapedagog passar dig som tycker om teater och vill arbeta med människor. Kanske skulle du vilja lära ut dans och dramatik till barn och ungdomar?

Läs mer

Utbildningar eftergymnasialt: Dramapedagog

Ta en master-examen i osteopati

Vill du bli specialist i manuell medicin? Här varvas teori med praktik och du blir expert på människokroppen.

Läs mer
Result form

0 utbildningar inom "Dramapedagog"

Nya artiklar och studiefakta inom Dramapedagog

Här finns jobben 2018

Här finns jobben 2018

Gymnasielärare inom yrkesämnen, arbetsterapeut och receptarie är tre yrken där konkurrensen om jobben bedöms liten om fem år.

Toppstudenter blir lärare på utsatta skolor

Toppstudenter blir lärare

Henrik Norelius är en av deltagarna i Sveriges första kull – Att få vara med och ändra var livet är på väg för ungdomarna, det är häftigt.

Dramapedagog

Vad leder en utbildning inom dramapedagog till?

Att studera till dramapedagog ger kunskaper om teatrala uttryckssätt och möten med människor. Du kan exempelvis studera dockteater, ledarskap, gestaltning, dans, kommunikation och värderingsövningar.

Utbildningarna leder till jobb inom utbildnings-, kultur- och hälsosektorn. De jobb som finns inom ramen för dramapedagogutbildningar finns exempelvis på skolor, förskolor och teatrar.

Hitta alla utbildningar inom dramapedagog på AllaStudier.se

 

Om du inte finner de utbildningar inom dramapedagog som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "eftergymnasialt", Intresse: "dramapedagog".

Dramapedagog