Undervisning och idrott

Vill du ha ett av världens viktigaste jobb? Utbilda dig till lärare, fritidspedagog, idrottscoach eller personlig tränare och du går till jobbet för att utveckla andra människor – varje dag.

Läs mer

Utbildningar på Yrkesutbildning inom Undervisning och idrott i Mariestad (1)

Result form
Just nu finns inga utbildningar på exakt din sökning
Visar istället 1 utbildning på yrkesutbildning i Västra Götalands län inom Undervisning och idrott
Utbildningsnamn / Skola Utbildningsform Start Typ / Längd Ort
Yrkesutbildning
  • Kurs
  • 6 månader
  • Distans

Nya artiklar och studiefakta inom Undervisning och idrott

Så bygger du ditt varumärke medan du pluggar

Bygg ditt varumärke medan du pluggar

Att engagera sig i det man brinner för och dela med sig av sin kunskap till andra. Det är två hörnstenar i byggandet av ditt personliga varumärke menar Sara Rywe.

De får arbetsgivare att dejta studenter

De får arbetsgivare att dejta studenter

Att komma ut på arbetsmarknaden kan vara ett bryskt uppvaknande för många. Erik Sturesson och David Schofield har därför skapat Student Node, en digital plattform som ska minska avståndet. 

Undervisning och idrott i Mariestad

Yrkesutbildningar inom undervisning och idrott

Under vår kategori ”Yrkesutbildningar” hittar du kurser inom undervisning och idrott som ofta leder direkt till en yrkestitel. I regel är det korta, praktiska kurser med inriktning mot undervisning och idrott och många är s k diplomutbildningar eller certifikatutbildningar.

Mariestad 

Hittar du utbildningar med inriktning undervisning och idrott som intresserar dig i Mariestad? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Mariestad" eller besöka myndighetssidor för Mariestad. Tänker du pendla till och från utbildningar inom undervisning och idrott i Mariestad bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom undervisning och idrott som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "yrkesutbildning", Intresse: "undervisning och idrott", Ort: “Mariestad”.

Undervisning och idrott