"Ett av de bästa åren i mitt liv!"

Lillsved Idrottsfolkhögskolan

Varför valde du att söka till Lillsveds  Idrottspedagogutbildning? 
Jag ville ha en förändring och lockades av att  plugga idrott och ledarskap och samtidigt ha  möjlighet att bo på skolan. Något jag alltid velat testa! Jag var osäker på vad jag ville göra i framtiden men visste att idrott och ledarskap är något som jag både tycker om och vill utvecklas inom, så det passade bra.

Hur var året på Lillsved?
Ett av de bästa åren i mitt liv. Utvecklande på så många plan. Mina närmaste vänner som jag har idag fick jag från Lillsved. Det går faktiskt inte en dag utan att jag tänker tillbaka på den tiden.

Vad har du haft för jobb/studier efter din utbildning?
Jag arbetade som musik- och idrottslärare i två år efter min utbildning på Lillsved samt instruktör i step-up och som kolloledare som extrajobb. Efter det hoppade jag på en YH-utbildning inom TV-produktion.

Vad gör du idag?
Idag jobbar jag med filmproduktion som produktionsledare. Mina ledaregenskaper har jag Lillsved att tacka mycket för.

Övrigt du vill dela med dig?
Oavsett om du har ett solklart mål med vad du vill arbeta som eller om du inte har någon aning alls, så är Lillsved en riktigt bra utbildning. Du får inte bara kunskap som är yrkesrelaterat utan även sådant som du kan applicera hos dig själv och din personliga utveckling. För mig har det sistnämnda betytt enormt mycket och det känns få förunnat att hitta det i andra utbildningar.




Läs mer om Idrottspedagog

Request information


Få svar på dina frågor om Lillsved Gymnastik – och Idrottsfolkhögskola
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.