Visa allastudier.se som: Mobil

Kostrådgivare reportage

Kursinnehållet var övergripande och välplanerat och täckte in flera olika områden på ett bra sätt

Namn: Therese Elgquist 

Ålder: 27

Ort: Göteborg

Yrke: Kokboksförfattare, matkreatör och skribent har läst Kostrådgivareutbildningen på distans.

Jag har läst Kostrådgivareutbildningen på distans och den motsvarade absolut de förväntningar jag hade på utbildningen. Kursinnehållet var övergripande och välplanerat och täckte in flera olika områden på ett bra sätt vilket gav mig de grunder jag var ute efter.  Dessutom en bra bas med de artiklar/dokument som var tillgängliga under kursen, utöver huvudlitteraturen som jag tycker är en superbra handbok både under studierna och framöver.

Supporten från läraren var också bra med feedbacken jag fick på de inlämningar jag gjort.Jag valde att läsa utbildning inför skrivandet av min andra kokbok “The new green protein” då jag ville bredda min kunskap och känna att jag hade en trygg grund i ämnet. Jag kommer att fortsätta fördjupa mig i mat och näring på olika sätt genom de böcker, artiklar och blogginlägg jag skriver. https://plantbasedbythess.com/ (webbsida) Men även under mina föreläsningar, workshops och andra projekt där näringsrik mat är en viktig del! @plantbasedbythess(instagram)

Jag kan absolut tänka mig att rekommendera den här utbildningen vidare! Tycker att upplägget passade mig, eftersom jag har flera parallella projekt och behöver vara flexibel i mitt studerande, och då funkar den här typen av utbildningar allra bäst!
Läs mer om Diplomerad/Licensierad Kostrådgivare - distans

Request information


Få svar på dina frågor om Bergklint education
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön