Vilka jobb kombinerar fotboll och försäljning?

22 feb 2021
Fråga:
Hej!

Jag är en 19 årig kille studerar jag till B2B-säljare, främst för att jag ville ha en utbildning för kunde inte resa pga covid 19. Jag börjar känna nu efter 4 månaders studier att denna utbildningen inte är seriös, känner så för tycker att den är för enkel och det har inte min skolgång varit innan. Det gör mig mer orolig för att det kan vara helt annorlunda i själva praktiken.

Vill mixa ihop min hobby (fotboll) med vad jag vill göra i min framtida karriär. Har kollat på olika utbildningar inom fotboll och känner att det är en stor nackdel om man själv inte har varit på elitnivå, slutade spela när jag var 15 år. Hade kunnat tänka mig ett jobb där både försäljning och fotboll går hand i hand. Hade jag kunnat få hjälp med att hitta passade utbildningar för detta.

Vänliga hälsningar,

Svar:

23 feb 2021

Hej,

Vad tråkigt att din utbildning inte känns bra! Har du testat prata med skolan om det? Jag kan tyvärr inte komma på något jobb där både försäljning och fotboll går hand i hand. Kanske du kan göra lite research på det och sedan fråga någon som är insatt i denna bransch.

Lycka till! /Petra,SYV