Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Diplomerad/Licensierad Livsstilsrådgivare/Livsstilscoach - distans

Snittbetyg: 5

Baseras på 20 recensioner.

Anneli Andersson
Tack för pepp, stöd och återkoppling under kursens gång, det har varit super! Jag kan varmt rekommendera Bergklint education. 😊
Mats Widholm
Gillar upplägget på utbildningen samt dess flexibilitet! Allt är supertydligt, vilket jag gillar mycket 😊.
Susanne Olsson
Jag är så nöjd med er utbildning och jag kan verkligen rekommendera den till andra! Tusen tack för all feedback och snabba rättningar. Inte omöjligt med en fördjupningskurs hos er framöver 😊.
Jenny Asserwall Broberg
Måste tacka för allt under denna finfina utbildning! Jag kommer garanterat tillbaka för mer kunskap i framtiden 😊 Tusen tack!
Emelie Östman
Jag läste till Livsstilsrådgivare hos Bergklint education vilket jag inte har ångrat en sekund! Jag tycker att det är fantastiskt hur kroppen fungerar och hur vi kan, på så många olika sätt påverka den, genom livsstilen vi lever, vad vi äter och hur vi rör oss. Efter att ha haft många väldigt bra år i restaurang- och underhållningsbranschen där ...
Visa hela
Emelie Nonnen
Då var utbildningen färdig och diplomet har äntligen trillat ner genom brevinkastet! Stort tack till Bergklint education, jag har lärt mig otroligt mycket hos er!
Ingrid Bildén Asplin
Tack för en mycket lärorik utbildning! Jag känner att jag skulle vilja komma med lite kritik för att ge er något att förbättra, men jag är ledsen, jag har BARA positiva saker att säga, det var en mycket positiv upplevelse, och jag är mycket nöjd 😊. Tusen tack återigen för en superkurs!
Josefin Flodmark
Jag vill tacka min snälla kurslärare på utbildningen för all tid hon lagt på mig och för att hon både hjälpt och hört av sig till mig för att peppa och motivera mig! Hon har varit guld värd för mig. 😊
Camilla Sivius
Tack för en grym utbildning! 😊😊😊 Kommer även gå idrottsnutrition så småningom. 😊
Nina Jensen
Det är så himla roligt att vara i gång, med min utbildning till Kostrådgivare hos er, så det är svårt att slita sig :) Filmerna är ett jättebra komplement till litteraturen och superbra översikt över de olika områdena!
Katarina Janneby
Jag vill bara säga tack för en riktigt bra utbildning! Tack för snabba svar och återkopplingar på frågor och funderingar under utbildningstiden 😊.
Lina Eriksson, Coach By Lina
Tack för utbildningen! Jag har varit väldigt nöjd med hela upplägget och med min kurslärare 😊. www.coachbylina.com
Janina Lewin
Jag vill tacka för en fin och mycket givande utbildning med väldigt snabb och bra respons på frågor och rättningar av delkurser! Jag kan absolut tänka mig att gå fler kurser hos er i framtiden 😊
Anna Söndergaard
Jag tycker att upplägget var jättebra! Innehållet var lärorikt och feedbacken och svaren ifrån läraren var kanon 😊
Viktorija Zainy
Vill även tacka dig/er för en otroligt givande utbildning. 😊 Man har lärt sig så mycket under utbildningens gång och upplägget har varit super! Tusen tack ännu en gång! 😊
Helena Lindell
Tack för väldigt snabba och tydliga svar under utbildningstiden, det var väldigt uppskattat! Jag kommer definitivt återvända till er som student och läsa fördjupningskursen för Kostrådgivare 😊.
Elin Andersson
Stort TACK för en otroligt bra och givande utbildning, är såå nöjd med upplägget, kontakt med lärare och snabb respons vid frågor! Blir det aktuellt med fler kurser i framtiden kommer jag såklart att vända mig till er igen 😊.
Emelie
Det har varit en mycket intressant, rolig och lärorik utbildning. Jag har alltid fått hjälp snabbt om jag har haft någon fundering och erhållit fantastisk feedback från min lärare Kristine. Rekommenderar varmt!
Bianca Gustafsson
Jag läste både till diplomerad Kostrådgivare & Livsstilsrådgivare under 2017-2019. Mycket tydlig och lärorik utbildning man har genom hela livet, med väldigt bra och professionella lärare med mycket erfarenhet. Rekommenderar deras utbildningar och ger högsta betyg! Bra bas när man vill starta eget!
Carina Rönnquist
På kursen till Livsstilsrådgivare (Kostrådgivare, Vitaminer & Mineraler, Hälsoinspiratör, Sockerberoende) på distans lärde jag mig mycket mer än jag hade förväntat mig och framförallt om jag jämför med andra utbildningar jag har läst. Jag är jättenöjd med utbildningen och kan verkligen rekommendera den. Jag tycker även att ni har många andra int...
Visa hela
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön