Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Kurs i kris och krisstöd

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.

Helen Fält, Akademiska sjukhuset
(5)
Jag är mycket nöjd med kursen. Väldigt bra upplägg där man fick förståelse för krisreaktioner på både det mentala, emotionella och biologiska planet. Engagerade och kunniga föreläsare. Jag fick också med mig många verktyg att använda i mitt fortsatta krisstödsarbete med palliativa patienter samt deras nätverk.
Eva
(5)
Jag tyckte jag fick mer verktyg att använda i mitt jobb, några aha-upplevelser samt vetskapen att jag jobbar rätt på de vis jag gör. Mycket bra att kunna göra kursen online, bra grupparbeten och diskussioner. Bra lärare som var inspirerande. Jag kan tycka att passen med neuropsykologin var intressanta men lite tunga för egen del. Jag tycker att ...
Visa hela
Malin
(5)
Givande föreläsning, bra planerat och härligt med deltagare som har stort engagemang och delar med sig av erfarenheter
Kari P
(5)
Just för min del, så är det jobbigare med webbutbildning, men kursen är väldigt bra och jag ser fram emot att få gå den igen "irl"
Lena Larsson, Autens
(4)
Mycket pedagogisk beskrivning av vad som händer i vår hjärna vid trauma pga kris som Corona/Covid19. Jag blev påmind om hur viktig tryggheten och det empatiska lyssnandet är vid kris och hur jag kan stödja.
Lena Larsson, Autens
(4)
Mycket pedagogisk beskrivning av vad som händer i vår hjärna vid trauma pga kris som Corona/Covid19. Jag blev påmind om hur viktig tryggheten och det empatiska lyssnandet är vid kris och hur jag kan stödja.
Monika Josefsson/Peace in mind AB
(5)
Jag upplevde att kursen Kris och krisstöd på ett tydligt sätt sållade ut och presenterade den evidensbaserade kunskap man idag vet, fungerar bäst, i mötet för att stötta en människa i ett skede av kris. Kort, konscist, precist. Målande och mycket intressant. Lärarna kunde sitt ämne. Och praktiserar själv krisstöd i sin praktik.
Ejagården
(5)
En fördjupning samt ny kunskap
Nanne Hessel
(5)
Jag har gått en ettårig utbildning på universitetet som handlade om trauma och trauma terapi men denna korta kursen gav betydligt mer. Oerhört proffsigt, tydligt helt enkelt lysande!

recensionspolicy allastudier.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön