Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Sverigehälsan

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 20 recensioner.

Helen Fält, Akademiska sjukhuset
(5)
Jag är mycket nöjd med kursen. Väldigt bra upplägg där man fick förståelse för krisreaktioner på både det mentala, emotionella och biologiska planet. Engagerade och kunniga föreläsare. Jag fick också med mig många verktyg att använda i mitt fortsatta krisstödsarbete med palliativa patienter samt deras nätverk.
Eva
(5)
Jag tyckte jag fick mer verktyg att använda i mitt jobb, några aha-upplevelser samt vetskapen att jag jobbar rätt på de vis jag gör. Mycket bra att kunna göra kursen online, bra grupparbeten och diskussioner. Bra lärare som var inspirerande. Jag kan tycka att passen med neuropsykologin var intressanta men lite tunga för egen del. Jag tycker att ...
Visa hela
Ingrid
(3)
Härliga deltagare, om du tycker den är bra eller inte beror mycket på bakgrund och erfarenhet. Rekommenderas för dig som vill hitta dig själv och jobba med din egen stress
Malin
(5)
Givande föreläsning, bra planerat och härligt med deltagare som har stort engagemang och delar med sig av erfarenheter
Caroline Gustafsson
(5)
"Kost & hälsa" hade dock kunnat vara lite mer djupgående
Kari P
(5)
Just för min del, så är det jobbigare med webbutbildning, men kursen är väldigt bra och jag ser fram emot att få gå den igen "irl"
KarolinaLagos
(3)
Bättre än förväntad
Sara
(5)
Duktiga och empatiska kursledare som lärde ut på ett enkelt och förståeligt sätt. Rekommenderas varmt!
Lena Larsson, Autens
(4)
Mycket pedagogisk beskrivning av vad som händer i vår hjärna vid trauma pga kris som Corona/Covid19. Jag blev påmind om hur viktig tryggheten och det empatiska lyssnandet är vid kris och hur jag kan stödja.
Lena Larsson, Autens
(4)
Mycket pedagogisk beskrivning av vad som händer i vår hjärna vid trauma pga kris som Corona/Covid19. Jag blev påmind om hur viktig tryggheten och det empatiska lyssnandet är vid kris och hur jag kan stödja.
Stockholm std
(4)
Hade gärna haft utbildningen i IRL
Eefva, barnmorska m basutbildning i psykoterapi KBT och PDT
(5)
Superbra utbildning med kompetenta och engagerade kursledare som generöst delgivit, välförankrat i den kliniska vardagen och uppdaterat på forskning, statistik och historik om upphovsmän(kvinnor!) till de presenterade metoderna. Allt välavvägt och peppande med tanke på hur vi har det i vården. Jag hade mina patienter i åtanke hela tiden och har ...
Visa hela
Monika Josefsson/Peace in mind AB
(5)
Jag upplevde att kursen Kris och krisstöd på ett tydligt sätt sållade ut och presenterade den evidensbaserade kunskap man idag vet, fungerar bäst, i mötet för att stötta en människa i ett skede av kris. Kort, konscist, precist. Målande och mycket intressant. Lärarna kunde sitt ämne. Och praktiserar själv krisstöd i sin praktik.
Ejagården
(5)
En fördjupning samt ny kunskap
Nanne Hessel
(5)
Jag har gått en ettårig utbildning på universitetet som handlade om trauma och trauma terapi men denna korta kursen gav betydligt mer. Oerhört proffsigt, tydligt helt enkelt lysande!
Tine/Levnadskonst
(4)
Jag tycker att kursen har gett mig såväl teoretisk förståelse som mycket användbara praktiska övningar för att öva självmedkänsla. Jag tror att jag kommer ha stor nytta av det i mitt eget liv och i mitt arbete med individer och grupper!
Kajsa
(5)
Oerhört lärorik utbildning såväl teoretiskt som praktiskt. Gav djup förståelse för MBSR som tradition, förståelse för hur kroppen fungerar och hur Mindfulness används för att minska stress och hantera känslor & tankar på bästa möjliga sätt. Duktig och inspirerande lärande som verkligen utstrålar vad hon lär ut! Kände mig väl förberedd för att bö...
Visa hela
Mikaela
(5)
Fina fräscha lokaler, professionella lärare och mycket bra innehåll i kursen.
Moboost
(5)
Denna utbildning gav mig väldigt många bra insikter och oavsett vad jag hade för mål att läsa till Avspännings - och Stresspedagog lärde jag mig mycket. Med all kunskap och mycket kompetenta föreläsare/mentorer ledde det till att jag kände modet att starta eget företag efter avslutad utbildning. Utbildningen är lika mycket en personlig resa som ...
Visa hela
Lotta
(3)
Webbutbildningen var ok, men det hade varit större upplevelse på plats av många aspekter. Deltagarna hade kunnat dela arbetslivserfarenheter på plats.
Recensionspolicy

recensionspolicy allastudier.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön