Visa allastudier.se som: Mobil

Ta en Bachelor’s Degree med STS Study Abroad i Italien

Accademia Italiana - STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Bangkok, Florens, Rom
Kommande starter
Bangkok
Löpande 
Löpande 
Florens
Löpande 
Löpande 
Rom
Löpande 
Löpande 

Ta en Bachelor’s Degree med STS Study Abroad i Italien

Ta en examen inom design i Italien

Att slå sig fram inom designbranschen kan vara tufft, men med en bra utbildning har du ett bra utgångsläge, särskilt om du har en hel akademisk examen att lägga till ditt CV. Med STS Study Abroad kan du studera på den italienska designskolan Accademia Italiana och välja att ta en bachelor’s degree.

Vad är en bachelor’s degree?

En bachelor’s degree motsvarar vanligtvis en svensk kandidatexamen. I Italien uppnår du oftast denna examen efter totalt tre års studier inom ett valt ämnesområde. Accademia Italiana finns i Florens, Rom och Bangkok och i de olika städerna finns olika bachelorprogram.

Bachelorprogram på Accademia Italiana:

  • Fashion Design, Florens/Rom/Bangkok
  • Interior & Product Design, Florens/Rom/Bangkok
  • Grafisk design, Florens/Bangkok
  • Photography & New Media, Florens
  • Smyckesdesign, Rom

Undrar du nu hur du ska komma igång med detta? Kontakta oss så hjälper vi dig med hela ansökningsprocessen. Vi förklarar olika begrepp för dig och ser till att du hittar alternativ som passar dina mål.

Godkänt av CSN
STS Study Abroads utbildningar är godkända av CSN, vilket innebär att du har rätt att söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Boende ingår – unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden, därför har vi STS Study Abroad-personal på plats på våra studieorter. När du studerar utomlands med STS Study Abroad ingår även boende, vilket gör våra studiepaket unika.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg VG/C i engelska A/steg 5 eller B/steg 6.

Accademia Italiana - STS Study Abroad

Sedan Accademia Italiana slog upp sina dörrar 1984 har tusentals elever utbildat sig på denna italienska designskola. Skolan har i dag campus i vackra Florens, anrika Rom och livliga Bangkok i Thailand. Många väljer campuset i Florens för det centrala...


Läs mer om Accademia Italiana - STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Accademia Italiana - STS Study Abroad