Visa allastudier.se som: Mobil
Adding Value Consulting

Adding Value Consulting AB (AVC)

Lär dig att göra skillnad

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering.

Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis samt erfarenhet inom utbildningsområdet. Vi erbjuder individuellt anpassade och flexibla utbildningar med utgångspunkt från våra kunders behov.

Vi erbjuder mer än 120 olika certifieringar inom bland annat Agile, Cyber Security, IT och Projektledning. Vi använder eLearningkurser, virtuella kurser eller klassrumskurser för att tillgodose våra kunders önskemål och för att nå högsta resultat i kunskap, certifiering och kundnöjdhet.

Våra praktiska kurser omsätter teori i praktik. Vi utbildar dig så nära verklig praxis som möjligt genom interaktiva övningar och praktiska diskussioner. Vi ger dig de tips och verktyg som fungerar. Du kan omedelbart tillämpa dina nya kunskaper i ditt arbete. Vi garanterar att du under utbildningen får all nödvändig kunskap och underlag för att kunna erhålla din certifiering. Det är vårt löfte!

Vi hoppas att få möjlighet att utbilda även dig!

​​Adding Value Consulting (AVC) AB


Visa alla utbildningar med Adding Value Consulting AB

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ledarskap / Organisation
Projektledning Utbildningsform Längd Ort
Projektledare Distans Distans

Visa alla

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Adding Value Consulting AB
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Adding Value Consulting AB

Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

Tel: 08-662 15 89
Fax 08 661 52 10
www.addingvalue.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Ella R
Jättebra utbildning inom projektledning! Tydligt upplägg med varierande komponenter så som läsning, video, frågor och uppgifter. Bra med kortare videos som var lätta att hänga med på och projektledningsmetoder som går att applicera på olika projekt inom olika branscher.
Sandra Callermo
En riktigt bra distansutbildning där man får lära sig grunderna i projektledning och fördjupa sina kunskaper. Bra mix av läsning, videos och övningar.
Denice Karlsson
Superbra kurs för mig som ny projektledare, går igenom alla grunder och mer ingående delar av projektledning en lektion i taget. Väldigt bra och pedagogiskt kursmaterial med läsning, quiz, videos och övningar.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Adding Value Consulting AB, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön